2777
2789
من تنهام خیلی میترسم

من هر شب تنهام تو حاشیه شهر محلمون انگار بیابونه درو قفل کن بیخیال بخاب کی اطلاع داره تو تنهایی

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

چرا بی مسئولیت شدن مث شوهرمن

دقیقاً اخه مرد ناحسابی مگه چی گفتم مگه خودت کوری نمیبینی صبح تا نصفه شب تک و تنهام فامیل هام که انگار خاک مرده پاشیدن روشون مگه غیرازتو کیو دارم که توهم اینجوری میکنی باهام

🦄💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از جن و... میترسم یهو فکرش میاد تو سرم و تپش قلب شدید میگیرم

جن کجا بود الکی خودت رو نترسون بالا سرت قرآن بزار بخاب

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

اون خیلی بیشعوره امروز خوردم کرد البته کار همیشه اش هست وقتی میگم حوصلم سر رفته حالام رفت تو اتاق و ...

عزیزم بروروانپزشک دارومیدهدبرای وسواست 

یعنی چون وسواسم جایی نمیرم 

وسواس درمانش سخت و زمانبره اما داروولقعا تاثیرداره 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶