2777
2789
پدیا چیه

خخخخ اشتباه تایپی.... میگم گفتن الکی دوستت دارم به چه دردی میخوره... آدم اگر واقعا یکی رو دوست داشته باشه براش هزار تا کار می‌کنه نه اینکه از ترس مادر و خواهرش موش بشه من آورده و دل مادرش تو ی زیرزمین .... بهش میگم نمی بخشمت کاش آدم اینقدر قوی باش طلاق بگیره

شغلش چیه مگر ؟من شوهرمم نیست مهمونی میگیرمبندازش عمل انجام شده تو که ماشالله میگی مرتب و منظمی اولین ...

راننده 

از خانوادم دورم 

اونم مامانش اینا پیر و مریض ان زیاد جایی نمیرن ماشینم ندارن 

واقعا هیچکاری نمیتونم بکنم

🦄💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ اشتباه تایپی.... میگم گفتن الکی دوستت دارم به چه دردی میخوره... آدم اگر واقعا یکی رو دوست داشته ...

به طلاق فکر نکن

اشکال نداره همون میگه دوستت دارم خودش خیلی قشنگه الکی زندکیتون خراب نکن کلا زندگی بالا پایین زیاد داره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
راننده از خانوادم دورم اونم مامانش اینا پیر و مریض ان زیاد جایی نمیرن ماشینم ندارن واقعا هیچکاری نمی ...

بهرحال میتونی بگی پدر و مادر ی شب مهمونم بیارشون

برکتم میاد با این کار تو زندگیت 

یکم تکنیک هاتو تغییر بده 

وابسته نباش

یکم از مشکلات این زمونه رفت و امد کم هست مردا دیگه یاد نمیگیرن بزرگ منشی و بزرگ رفتار کردن رو

درو قفل کردم الان اومده در میزنه باز کنم؟؟؟ میدونم اگه باز کنم مثل سگ هار میمونه

وا باز کن دیگه 

اصلا بحث نکن برو اتاق 

نگو ترسیدی بگو عادت کردم عادی شد برام 

هزاربار گفتم گاوه نمیفهمه نباید بلاک کنه خیلی اشغال شده فقط بلده حررررررصم بده

تهدیدش کن هشدار بده دوباره تکرار کرد یه فکر اساسی کن دختر حیف عمرته

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

درو قفل کردم الان اومده در میزنه باز کنم؟؟؟ میدونم اگه باز کنم مثل سگ هار میمونه

دعوا اینام نکن اصلا 

بلاکشم بی ارزش حرص خوردن نداره دوساعت بعد وقتی میاد چ بلاکی 

بهرحال میتونی بگی پدر و مادر ی شب مهمونم بیارشونبرکتم میاد با این کار تو زندگیت یکم تکنیک هاتو تغییر ...

من به خاطر وسواسم و حساس بودنم جایی نمیرم یا مهمون دعوت نمیکنم😔

🦄💕

من به خاطر وسواسم و حساس بودنم جایی نمیرم یا مهمون دعوت نمیکنم😔

خب عزیزم اینم یه ایراد بزرگه 

تغییر باید از خودت آغاز کنی

خونه ای ک رفت و آمد نداره بخدا برکت میره مشکلات میاد 

همچی بدتر میشه 

وسواس کار شیطانه درست نیست اصلا

تهدیدش کن هشدار بده دوباره تکرار کرد یه فکر اساسی کن دختر حیف عمرته

چه فکری شرایط طلاق و... ندارم وگرنه که ۱۰۰ در ۱۰۰ انجام میدادم از ۱۸ سالگی هنوز دیپلمم نگرفته بودم اومدم تو خونش تا حالا که ۲۴ سالمه هیچچچچچی به هیچی جوونیم داره توی خونه میگذره تویه چهار دیواری تک و تنها

🦄💕

در و باز کردم فحش داد و رفت توحمام لباس عوض کنه منم اودم اتاق درو بستم

خب کلا تا ۲۰ دقیقه چیزی نگو مردا ۲۰ دقیقه اول از در میان نباید چیزی بگی اینو خود روانشناس ها میگن 

اگر شامم نخورده براش بزار

یا چایی میوه بزار سکوت کن ...این یعنی من در جنگ نیستم باهات 

زندگی جنگ نیست راه حل و تکنیک میخواد

چه فکری شرایط طلاق و... ندارم وگرنه که ۱۰۰ در ۱۰۰ انجام میدادم از ۱۸ سالگی هنوز دیپلمم نگرفته بودم ا ...

فکر طلاق نکن گلم ایراد از دوتاتون و قابل حله

مورد دوم اگر نمازخونی برو مسجد محله تون اونجا سرتم گرم میشه و کلاسهای مسجد اکثرا رایگانن 

من الان ۲تا کلاس مسجد میرم