2777
2789
عنوان

میگه پولدارا راحت میتونن برن بهشت

75 بازدید | 11 پست

یکی هست میگه کسی که پولداره راحت میتونه بره بهشت چون با پولش صدقه میده و  کار خیر میکنه، ولی فقیر همش کفر میگه، در جواب جمله اولش چی بگم که بفهمه اشتباه میکنه؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

راست میگه، ادم پولدار میتونه مسجد و مدرسه و... بسازه

جون هزاران نفر رو نجات بده

هزاران کار خیر بکنه

واقعا تا حالا فکرشو کردین با پول حتی میشه ثواب هم خرید، ثروت هم میتونه معنوی باشه 

فقر هم معنوی نیست امام علی گفته از دری که فقر بیاد ایمان از اون خونه میره بیرون

دینداری با فقر خیلیییی سخته

هیچی نگو،چون قانه،نمیشه منم گاهی اینو میگم واقعاادم فقیر،خرج خودشوبزورمیده کارخیرش کجابود،ماتهش بتونیم دربون بهشت بشیم یام‌درو،دیواراشودسمال بکشیم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدقه دادن و کمک به دیگران ربطی به میزان پول آدم نداره

کسیکه فقیره میتونه مقدار کمی کمک کنه اما همون مقدار کم ممکنه درصد زیادی از کل زندگیش باشه

اونیکه ثروتمنده باید ده‌ها برابر بیشتر ببخشه تا به سطح اون اولی برسه

قطعا اشتباه میکنه ی سری از پولدارا دزدن مگه شما میتونی با پول دزدی بری خیر کنی و برای خودت ثواب بخری

خب لابد منظورش پولداراییه که از راه حلال پولدار شدن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

اولین چیزی که در مورد پول به ذهنتون میرسه دزدیه؟این همه پولدار ِ حلال خور و زحمتکش

خب ی سری از این جور آما هم هست دیگه 

من اونا منظورم بود 

و گرنه اینا که معلومه ثواب میکنن ولی معلوم نیست برن بهشت به خاطر اینکه اعمال دیگه ای هم باید انجام داد ( نماز ،روزه ،حجاب ، خمس و....