2777
2789
عنوان

داداشم میخاد زنداداشمو اذیت کنه

351 بازدید | 26 پست

زنداداشم باردار بود با داداشم بحثش شد 

قرار شد بچه ب دنیا اومد جدا بشن .تواین مدت هرچی داداشم پیام و‌زنگ زد ب زنداداشم جواب نمیداد

بچه بدنیا اومد 

زنداداشم زنگ زد ب داداشم ک بیا مرخصمون کن

داداشمم رفت با گل و‌شیرینی رفت 

زنداداشم مرخص‌شد شناسنامه گرفت بعدش رفت خونه دیگه جواب داداشمو نداد

مهریه و نفقه اجرا گذاشت

هرچی داداشم خاست بچشو ببینه نذاشت. شکایت کرد قاضی گفت فعلا موقت میتونی ببینیش تا بعدش رای قطعی بدم

الان شش ماهشه رای قطعی دادن جمعه ها پدر میتونه بیینه دوساعت ببره خونه و بیاره

.زنداداشم هزارتا دلیل اورد برا قاضی ک بچم پدرشو ندیده غریبی‌میکنه.پاش سوخته فلانه ک دادشم نبره بچه رو

قاضی گفت ن نمیشه اگه نیاری بازداشتی

خلاصه بچه رو‌اورد دوساعت و‌برد.تواین دوساعت زنداداشم رنگش عین گچ دیوار شد 

الان داداشم میگه بچه رو ایندفه بیاره براش نمیبرم بال بال بزنه عین من بره شکایت کنه بعدش میبرم ک ازاین غلطا نکنه

چیکارکنیم 

ولش کنم تلافی کنه؟یا حرف بزنم باهاش؟

زندگی بیش از انچه انتظارش را داشتم بمن سخت گرفته است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلی بچه اذیت میشه این وسط .بگپ برو پیش مادرش بچه روببین

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مطمئن نیستم ولی فکر کنم اون چون حق حضانت داره به دادگاه نمیرسه راست میره کلانتری و با مامور میاد در خونتون. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

گناه داره

برای داداشت بدترنشه شاید دیگه نزارن ببینتش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂