2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر ی زن مطلقه بچه دار هرجور دلش خاست باهام رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 109 پست

[QUOTE=398827677]اتفاقا من اصلا خونه نیستم یکسر بیرونم و سرکار و باشگاه و… اما دلم میخاد کنار همه اینا عشق و محبت و ت ...[/QUOTEخواست درسته نه خاست 

می‌خواد درسته نه میخاد 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی جور میگی زن مطلقه انگار زن مطلقه اچ آی وی داره بعدش کرم از شوهرت ب اون زن چکار داری

طلاق حلال خداس

پس ایرادی هم نداره.اما چه مطلقه چه مجرد چه متاهل بعضیا خونه خراب کن هستن

اگر زنه مثل شیطون وارد زندگی مرد متاهل نشه

مرده هم متعهد باشه نه ضعیف النفس

خونه کسی آوار نمیشه

کی اول مقصره یا بیشتر کمتر همش  حرف الکیه

مهم خونه ایه که آخر سر زن اول آوار میشه

من اصلا به رابطه شوهرت با اون خانوم کاری ندارم ولی پروردگارا چقدر رو مخی تو زن . چرا اینقدر سیریش میشی .با این اخلاقی که تو داری خوب تحمل میکنه .نکن شوهرت از خودت زده نکن

واییی چقدر رو مخ هستین . چقدر زن ستیز و مزخرف . دختر بیچاره حالش بده همه گفتن چه آویزون . همه ای خانم ها وقتی غم دارن و ناراحتن دوست دارن با طرف هعیییی صحبت کنن . چیکار کنه دلگیره . خاک تو سر شوهر عوضیش که اونجایی هرزه رو لیس میزنه 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بنظر من مربوط به سنهتو سن بیست ادم هی میخواد ابراز احساسات کنهیکم که میگذره درگیر شغل و کارهای خودش ...

ولی ربطی به سن نداره من ۳۳سالمه و۱۵ساله ازدواج کردم ولی پیام بدم ببینم آن هستش و سین نمیزنه شاکی میشم ازش

برا همین میگن سن کم ازدواج نکنید اتفاقا ساده بودن بزرگترین مشکل باید سیاست ازدواج داشته باشید بعد ازدواج کنید 

ناراحت نباش احتمالا اینجا کسایی باشن که بتوانند کمکت کنند بگن چجوری رفتار کنی که فقط به تو توجه کنه 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

من خودم طلاق گرفتم خیلی تو زندگیم بدبختی کشیدم ب زن مطلقه اینجور نگو بخدا دل کسیو نشکن گناه

دوستم میگه زنیو که دنبال شوهرش هر روز نفرین میکنه و امیدوارم خیر و خوشی نبینه نه از این دنیا و اون دنیا خیر از بچه اش نبینه ، خیر از پولای مرده نبینه ، ایشالا رسوای دوعالم بشه

بنظرت نفرین بهش میگیره ؟

خودت سیریشی درست صحبت کنمهر و محبت ندیدی به من ربطی ندارهمن تو خانواده پر جمعیت بزرگ شدم یکسر بهم تو ...

ببين يك كم مغرور باش خودت سرگرم كن يك مدت مثلن برو دورهمي 

دوستانه فاميلي يعد برو كلاس برا پيشرفت خودت وقت بزار تو خونه ارايش كن اهنگ بزار برقص ولي با اون سرسنگين باش قهر نه ها ولي بزار فكر كنه ديگه اولويتش نيستي بزار فكر كنه بايد براي به دست اوردن دلت نازت بكشه برو دانشكاه بدون كنكور نميدونم يك جور مشغله برا خودت درست كن البته يك مدت كوتاه ببين چه جوري

وا چته اسی جون؟ 

شوهرت که چیزی نگفته سر کار بوده و پیاماتو سین نکرده.

فقط زنگ بزن به اون زنیکه پریسا ببین رابطه شون در چه حد بوده.

شوهرت با پریسا در ارتباط بوده و تو گیر دادی به اینکه چرا سر کار پیاماتو سین نمیکنه؟ خیلی بچه گانه رفتار میکنی خیییییلی.