2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر ی زن مطلقه بچه دار هرجور دلش خاست باهام رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چقد زن سیریشی هستی اه اه اهیکم سرگرمی برا خودت بساز که نه خودت روانی بشی نه شوهرت رو دیوانه کن ...

قبلنا چندبار پیام عاشقانه یا تولد میدادم شوهرم اصلا نگاه نمیکرد دیگه شناختم اهمیت نمیده،،وقتایی که بیرونه مگه کار واجب باشه زنگش بزنم

عزیزم منم اوایل زندیگم مثه تو بودم .همش گیر میدادم ب شوهرم ک چرا جواب منو نمیدی و چرا پیام نمیدی و چ ...

منم ب مدت خیلییی درگیر خودم بودم و وقتی براش نداشتم

اون زمان چتش و با اون شروع کرد گفتش که تو بهم توجه نمیکنی

عزیزم منم اوایل زندیگم مثه تو بودم .همش گیر میدادم ب شوهرم ک چرا جواب منو نمیدی و چرا پیام نمیدی و چ ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده انشالله 

راست میگی من خیلی وابسته ام چون دوسش دارم و دوس دارم یکسر باهاش در تماس باشم دوست دارم فقط و فقط مال خودم باشه

کلاس زبانم و هم پس ادامه میدم سعی میکنم بهش گیر ندم ممنونم

کاری به شوهرت و اون زن ندارم

ولی انقدر از کسایی مثل شما بدم میاد که فکر میکنید چون مثلا پاک بودید باید خدا دودستی از هرچیزی بهترینو تقدیمتون کنه 

خوشبختی و بدبختی ادما ربطی به خشتکشون و سابقه لای پاهاشون نداره

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

نمیدونم همش استرس دارم نتش روشنه با اون چت‌نکنه🥲

نه اینکارو نکن من شوهرم شکاکه وقتی بهم گیر میده عصبانی میشم بهش بد میگم میگم اصن طلاقم بده زورم بهش برسه اون لحظه میکشم کلا میخوام بگم گیر دادن خیلی اعصاب طرف رو داغون میکنه،،حالا اگه خدای نکرده مدرکی باشه اون حسابش جداست

کاری به شوهرت و اون زن ندارمولی انقدر از کسایی مثل شما بدم میاد که فکر میکنید چون مثلا پاک بودید بای ...

خب پس فرق بین ادما باهم چیه؟

فرقشون به کاراشون و رفتاراشونه

باید بختشون پس باهم فرق کنه

خب پس فرق بین ادما باهم چیه؟فرقشون به کاراشون و رفتاراشونهباید بختشون پس باهم فرق کنه

عزیزم این چیزا رو به اشتباه تو مغز کردن از بچگی

اصلا ربطی نداره شما میتونی مریم مقدس باشی ولی گیر نالوطی ترین ادم دنیا بیفتی 

میتونی الک سیس تگزاس باشی و بهترین بخت رو داشته باشی

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

خودت سیریشی درست صحبت کنمهر و محبت ندیدی به من ربطی ندارهمن تو خانواده پر جمعیت بزرگ شدم یکسر بهم تو ...

آره چون محبت دیدی اینطوری آویزون شوهرت هستی

بنده خدا طاقت نداری یکساعت به کاراش برسه

مث کراوات پیچیدی دور گردنش

اگر غنی بودی از محبت هرگز این رفتارها رو نداشتی. 

یه سرگرمی برا خودت جور کن تا زندگیت فقط حول محور همسرت نگرده و دوتاتون اذیت نشید

من اگر لحنم بد بود ولی دقیقا به مشکلت اشاره کردم

پس تو خواه پندگیر

خواه ملال

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

اتفاقا من اصلا خونه نیستم یکسر بیرونم و سرکار و باشگاه و… اما دلم میخاد کنار همه اینا عشق و محبت و ت ...

تومگه منو میشناسی که بدونی کلفتم یا کلفت دارم؟ 

متاسفانه نه دانشگاه نه ازدواج نه باشگاه نه اجتماع، هیچکدوم نتونسته تربیت داغون و ذهن کوچولوت رو ترمیم کنه.

قبلنا چندبار پیام عاشقانه یا تولد میدادم شوهرم اصلا نگاه نمیکرد دیگه شناختم اهمیت نمیده،،وقتایی که ب ...

مردها مث خانومها نیستن که همزمان حواسشون به چندچیز باشه. وقت کار، کار

وقت عشق، عشق