2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر ی زن مطلقه بچه دار هرجور دلش خاست باهام رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 111 پست
یعنی به نظرتون یه زنی اگر دید شوهرش با زن دیگه چت کردهباید اینقدر گیر بده و بدرفتاری کنه که مرد آخرش ...

عزیزم نظرت محترمه ولی میتونی بری یه سر به تاپیکم که نوشتم شوهرم مشکوکه یا نه بزنی 

خودم بشخصه رواین مسائل حساسم کلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نظرت محترمه ولی میتونی بری یه سر به تاپیکم که نوشتم شوهرم مشکوکه یا نه بزنی خودم بشخصه رواین م ...

عزیز جان من تاپیک شما رو نخوندم ولی چه  تو زندگی  شما چه  خودم چه هرکسی دیگه 

تذکر و گیر دادن زیاد باعث جری شدن طرف مقابل و فراری شدنش از ما میشه

حالا دیگه انتخاب با ماست که می خوام طرف  جری تر و بدتر بشه یا اینکه درست بشه.

این به معنی این نیست که بگم شوهر ایشون یا شوهر شما یا هر مردی که مشکوک رفتار می کنه کارش درسته ،نه به هیچ وجه

من فقط میگم اون زنی که می خواد زندگیشو حفظ کنه و درست کنه این راهش نیست

گیر دادن و بداخلاقی راه خراب کردن زندگیه نه درست کردنش.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اسی دیگه به شوهرت پیام نده سرسنگین باش ولی دیگه دعوا نگیر

بزار بگذره خودش معذرت بخواد مغرور باش یکم، بدرک که پیام نمیده تو بفکر خودت باش. والا😅

از قدیم هرکی مغرور تر باشه مردم بیشتر واسش له له میزنن 

استارتر نظرمو بگم ناراحت نمیشی؟

قشنگ معلومه بچه ایی

۱۷ ساله متاهلم از روی تجربه میگم

خامی عجولی تشنه ی محبت همسرت هستی که طبیعیه و حق داری

ولی با پیام بازی و بی راهه رفتن و لج بازی زندگی تو به قهقهرا میبری

فکر کن دوست دخترشی اون وقت لحنت عوض میشه

گیرات کم میشه ناز میکنی تا اون به سمتت کشیده بشه نه لجبازی که بگه متنفرم ازت

آویزون بودن خیلی بده نه تنها علاقه ای اجاد نمیکنه بلکه طرف رو بیزار میکنه تا حدی که از شنیدن کوچکتری ...

خدا کنه هممون همون قدر که بلدیم خوب حرف بزنیم بلد باشیم خوب هم عمل کنیم

من برای استارتر ناراحت شدم که هر کی رسید یه ملامتی کرد

به جای این که بهش راهکاری داده بشه

من خودم یه روزگاری اشتباهات اسی رو انجام می دادم اما به مرور یاد گرفتم چی به نفعم هست این بنده خدا هم اومده با بقیه در میون میذاره نه برای این که اه اه و وای وای بشنوه برای اینکه کمکی بهش بشه

البته روی صحبتم با شمایی که کامنت عالی گذاشتی نیست

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

عزیزم زیاد پیام نده.کش نده.انقدر پیگیر نباش.پیام عاشقانه و سرکار بهش نده.احساساتت و تو خونه و یا تو رختخواب بهش بگو.زیاد از حد هم نگو.بهش میدون بده اون بیشتر پی شمارو بگیره.

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋