2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر ی زن مطلقه بچه دار هرجور دلش خاست باهام رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2478 بازدید | 110 پست
ب والله من تو یه برنامه بودم ی آقایی خودش کشت تا شماره داد بمن بعدش میگفت مجردم بعد یک هفته فهمیدم ط ...

خدا لعنتش کنه

این هر//زه میدونه شوهرم متاهله حتی ی سری زنک زدم اون تو مغازه بود بهش فوش ناجور دادم شنید که دربارش چی گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم طلاق گرفتم خیلی تو زندگیم بدبختی کشیدم ب زن مطلقه اینجور نگو بخدا دل کسیو نشکن گناه

من دل کسی و نشکنم؟؟؟

اون هر//زه زندگی من و نابود کردم شب و روزم گریه ست به شوهرم اعتماد ندارم با اینکه بهش گفتم دوربین مغازه و اورد دیدم باهاش چجوری رفتار کرد خیلی محلش نذاشت ولی دلم شکسته کاش حداقل میتونستم ازش جداشم خسته شدم😭😭😭

عزیزم چقد زن سیریشی هستی اه اه اه

یکم سرگرمی برا خودت بساز که نه خودت روانی بشی نه شوهرت رو دیوانه کنی

من هرچی پیام. خوندم شما اعصاب خوردکنی راه انداختی

والا شوهر منم هرروز اینستاس ولی6سال یکبارم پیامای منو باز نمیکنه

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

عزیزم چقد زن سیریشی هستی اه اه اهیکم سرگرمی برا خودت بساز که نه خودت روانی بشی نه شوهرت رو دیوانه کن ...

خودت سیریشی درست صحبت کن

مهر و محبت ندیدی به من ربطی نداره

من تو خانواده پر جمعیت بزرگ شدم یکسر بهم توجه میکردیم الان نمیتونم اینجوری زندگی کنم

شوهر شما بهت محل نمیده قرار نیست همه اینطوری باشن

آفرین معلومه خیلی زن وابسته و بیکاریه

اتفاقا من اصلا خونه نیستم یکسر بیرونم و سرکار و باشگاه و… اما دلم میخاد کنار همه اینا عشق و محبت و توجه هم باشه شما فقط کلفتی میکنی به من ربطی نداره

عزیزم منم اوایل زندیگم مثه تو بودم .همش گیر میدادم ب شوهرم ک چرا جواب منو نمیدی و چرا پیام نمیدی و چرا با همکار خانمت انقد حرف میزنی و.....

زندگی مون هم روز ب روز سیاه تر میشد 

از  ی جایی ب بعد من دیگع توجهو از رو شوهرم بزداشتم چسبیدم ب کار و درسم و باشگاه و این چیزا 

کم کم ب جایی رسید ک شوهرم پیام میده ولی من نمیرسم جواب درستی بدم 

یعنی اون زمانی ک رها کردم و وقتمو بیشتر صرف خودم کردم و کارم  ,اون بیشتر اومد سمتم 

دیگع هم بهش گیر ندادم هیج وقت .

دیگه گوشی شو چک نکردم کلا هیچ کاری ب کارش ندارم 

کلا هم قانونش همینه هر جی سفت تر بگیری بیشتر در میرن

وقت و انرژی تو از روی اینکه شوهرت کی سین میکنه کی انلاین میشه کی جواب میده و... بردار 

دوست داری پیام عاشقانع بدی بده ولی بزو دنبال کارت بعدش 

برو غذا بپز باشگاه برو و.... هر وقت جواب داد تو محبتو ب اندازه ابراز کن 

انقد سفت نگیر غصه الکی هم نخور

ب نظر من بین شوهر شما و اون خانم چیزی نیست 

آفرین معلومه خیلی زن وابسته و بیکاریه

بنظر من مربوط به سنه

تو سن بیست ادم هی میخواد ابراز احساسات کنه

یکم که میگذره درگیر شغل و کارهای خودش میشه ادم متوجه میشه که نباید اینقدر دردسترس بود و پیام داد

مامان دوتا گل پسر

عزیزم منم اوایل زندیگم مثه تو بودم .همش گیر میدادم ب شوهرم ک چرا جواب منو نمیدی و چرا پیام نمیدی و چ ...

دقیقا همینه توضیحش که گفتم پیام نده اینقدر 

مامان دوتا گل پسر