2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر ی زن مطلقه بچه دار هرجور دلش خاست باهام رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2933 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی اگه یه زن پانده یه مرد چه طور می‌تونه وارد رابطه بشه

ب والله مردای متاهل حتی ب زنای همسن مادرشونن رحم ندارن چرا شماها همه چیز گردن هم جنش خودتون میندازین

ی جور میگی زن مطلقه انگار زن مطلقه اچ آی وی داره بعدش کرم از شوهرت ب اون زن چکار داری

بله عزیزم دقیقا کرم از شوهرم وگرنه که هیچوقت همچین کاری نمیکرد اما من در مقایسه میگم ی دختر پاک ۲۰ ساله که فقط با شوهرش بوده یا زن ۳۰ و خورده ای سالی مه مطلقه ست بچه هم داره سر و وضع ناجور با همه میپره خودتون مقایسه کنین یکی ان؟

بله عزیزم دقیقا کرم از شوهرم وگرنه که هیچوقت همچین کاری نمیکرد اما من در مقایسه میگم ی دختر پاک ۲۰ س ...

ب والله من تو یه برنامه بودم ی آقایی خودش کشت تا شماره داد بمن بعدش میگفت مجردم بعد یک هفته فهمیدم طرف متاهل زنش بمن زنگ زد فوشم داد من نگفتم شوهرش تو برنامه خودش مجرد جا زد و زنه فکر کرد من دنبال شوهرشم از ته دل نفرینش کردم چون بهم تهمت زد

ب والله مردای متاهل حتی ب زنای همسن مادرشونن رحم ندارن چرا شماها همه چیز گردن هم جنش خودتون میندازین

عزیزم من این تایپک زدم یکی کمکم کنه خواهشا جبهه نگیرین😭😭