2777
2789
عنوان

واریس گرفتم 😢 😭

150 بازدید | 14 پست

خانوما من یکی دو سال هست رو پاهام رنگای عنکبوتی ریز داشتم 

فکر میکردم عادیه 

یه سال زیاد شده و چندتا تیکه بزرگ رنگ ریز عنکبوتی جمع شده 

واسه معاینه طب کار رفتم دکتر گفت واریس 

جوراب بپوش 

و نمیدونم تلقین یا چی توی کل پام حس گرفتگی و کرختی دارم همش 

رفتم دیروز جوراب خریدم قسمت رون پا انقدر تنگ بود امروز سر کار گریم گرفته بود از فشارش .قشنگ رونمو فشرده کرده بود 

نمیدونم چیکار کنم 

خیلی ناراحتم 

اگه زیاد بشه اگه خوب نشه 

همش 30 سالمه چرا آخه من.کسی هم اطرافمون نداره

😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واریس که خوب نمیشه فقط با جوراب پیشگیری میشه که بیشتر نشن. زیاد هم که باشن در نهایت عمل میکنن رگای خ ...

شما امتحان کردی جورابو؟ 

چون به من گفتن با جورابا خوب میشه 

یه دوستمم با ورزش روایی رقته

واریس که خوب نمیشه فقط با جوراب پیشگیری میشه که بیشتر نشن. زیاد هم که باشن در نهایت عمل میکنن رگای خ ...

درمان داره که تو دو هفته خودشو نشون میده ولی چون برای کلاس پول دادم فقط میتونم کلاسشو معرفی کنم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یعنی اضافه وزن؟ چی خوردی خوب شد؟؟

نه من بهو لاغر کردم بعد دوباره وزن زیاد کردم

خودش خوب شد 

ولی تو پیگیر باش 

واسه من جوری بود مثل خانوم های مسن تو خیابون راه میرفتم سریع خسته میشدم باید میشستم استراحت میکردم

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

هنوزم داری منم بعد از بارداری دومم گرفتم نوع شدیدشم دارم ولی تا حالا درمانی نکردم خواهرم میگه برو لیزر

هنوزم داری منم بعد از بارداری دومم گرفتم نوع شدیدشم دارم ولی تا حالا درمانی نکردم خواهرم میگه برو لی ...

آره دارم، یکم بیشتر هم شده چون جوراب نمیپوشم سختمه. لیزر هم دکتر به مامانم گفته بود موقت هست و بعد چندماه برگشت داره چون لیزر درمان نمیکنه فقط ظاهر پوست و خوب میکنه

متوجه نشدم میگی درمانشو بلدی ولی چون پول دادی نمیگی؟

نه اینکه من چون پول دادم نخوام بگم چون اکثرا ناراضی میشن که بگیم 

دوم اینکه اصول تغذیه هم بابد رعایت بشه میترسم درمان خالی کافی نباشه من شرمنده شما و استادم بشم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹