2777
2789
مهم سن نیس یعنی نزدیک ترین کشت باشه خانوادت

فقط مراقب خودمم ک ازش بیماری خونی عفونی ممثل هپانیت نگیرم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید هر فردی که به خطا میفته در واقع درگیر یک نوع بیماری میشه اگر با این دیدگاه شما به این افراد ن ...

ببینید، مشخصه از نزدیک آب شدن برای یه نفر دیگه رو تجربه نکردید، نفستون از جای گرم بلند میشه، سخته ببینی یه نفر شده تمام دغدغه ی تو ولی خودش داره لذت دنیا رو می‌بره و انگار تازه داره از شما استفاده می‌کنه!

من فکر میکنم استارتر تلاشش رو کرده و الان به عجز رسیده، دیگه توی این مرحله وقت رها کردنه، آدم یک بار عمر می‌کنه و نباید این یکبار عمر رو برای کسی تباه کرد که خودش به فکر نیست

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

چیکار کنم تو بگو

اول ببین شما صلاحیت و قدرت این را دارید که با بیان بهتری 

اون عزیز را حمایت کنید 

ممکنه شما از دید خودتون از کلماتی استفاده کنید که پر معنا و مفهوم هست و می‌تونه دیدگاه اون فرد را تغییر بده و نجات دهنده باشه 

اما بلعکس نتیجه بده و اون فرد برداشت بدتری داشته باشه  و شما را امن خودش ندونه 

من برای این موارد همیشه ترجیح میدم یک غریبه واسطه‌ باشه از در دوستی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
میگن گوشت از ناخن جدا نمیشه راسته Madam

میشه، ما داشتیم، شد، سخته ولی می‌کنی می‌ندازی کنار، خون میاد ولی خوب میشه، نکنی عفونت مجبورت می‌کنه کل انگشت یا دست رو قطع کنی

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

تو چشم من شما خیلی خانوم و لارج هستید

از حسن توجه شماست عزیزم

شما  لطف دارید به من ♥️✨

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍