2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشدت از کاراش راضیه

پس ولش کن، می‌دونم کارش اشتباهه، ولی از نظر ما اشتباهه، اون خوشحاله، فقط از خوشحالیش خوشحال باش و اگر روزی روزگاری کمکی خواست در حد توانت دریغ نکن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

هیچی، ملاقات ها رو نگه میدارم و سعی میکنم مشکلاتش رو وارد زندگیم نکنم ولی تا حد امکان اگر کمکی از دس ...

نه فقط من زندگیه کل خانوادم و نابود کرده ابرو براشون نداشته کاشکی بمیره وای خودم نابود میشم

کمکش کنید این افراد احتیاج به درمان دارند خودشون غرق هستند شما ناجی باشید آدم از یک حیوان زخمی هم بی ...

تو چشم من شما خیلی خانوم و لارج هستید

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

بستگی داره خودش کمک بخواد با نه، به هرحال انتخاب خودشه، گاهی آدما نیاز ندارن نقش فرشته ی نجات رو برا ...

ببینید هر فردی که به خطا میفته در واقع درگیر یک نوع بیماری میشه اگر با این دیدگاه شما به این افراد نگاه کنیم انسانیت از معنای اصلی خودش خارج میشه و باید بگیم ما هیچ وظیفه ای در قبال هیچ کس نداریم و تنها خود ما مهم هستیم و تمام به جهنم که خواهرم برادرم همسرم و... به لجن کشیده شد 

من نمیگم همیشه حامی بودن و دلسوزی نتیجه بخش هست اما ممکنه یک کلمه در زمان همدلی  تلنگری باشه برای نجات یک انسان از مسیر اشتباه 

پس چه بهتر که دریغ نکنیم 

به خطا رفتن از فهم و دانش نیست از عدم سلامت عقل میاد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
پس ولش کن، می‌دونم کارش اشتباهه، ولی از نظر ما اشتباهه، اون خوشحاله، فقط از خوشحالیش خوشحال باش و اگ ...

ابرو واسمون نداشته همه میگن فلان کشت این حوریه حتی شوهرم

نه نه میتونم درستش کنم نه میتونم نبینمش

یبار بشین باهاش حرف بزن

محرومش کنید از داشتنتون

بذارید یکم بترسه ک از دستتون میده شاید سرعقل اومد

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

نه فقط من زندگیه کل خانوادم و نابود کرده ابرو براشون نداشته کاشکی بمیره وای خودم نابود میشم

خب پس اگر آسیب زده کارش بهتون تردش کنید، این نظر من درصورتی بود که کارش آسیب نرسونده باشه بهتون، اگر آسیب رسیده بهتون و توانایی مالی هم داره از نظر موقعیت جغرافیایی فاصله ایجاد کنید

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت