2777
2789
عنوان

هک شدن بنظرتون 😭😭😭😭

50 بازدید | 9 پست

بچه‌ها دوستم برام یه لینکی فرستاد بعد تهش هم هیچی نگفته بود

من زدم رو لینک تا درباره بانک ملی هست 

بعد دوستم دیروز تو یه بانک کشاورزی ثبت نام کرده بود

منم گفتم حتما راجب کار های خودش هست 

نوشته بود آیا بانک رو میپسندی و چند سالت هست و بعد گفت جایزه 50 میلیونی شما تا چند روز دیگه آماده هست 😐 منم همش رو تایید کردم

الان برا دوستم نوشتم نه یه وقت کلاهبرداری باشه و..

گفت آره کلاهبرداری هست 😐😐😐😐😐😐

نرو تو سایت 😐😐

میگم نه یه وقت هکم کرده باشن😭😭

میگه اگه کدملی و شماره کارت رو ازت نخواسته 

یعنی هکت نکرده😐😐😐

خدا لعنتش کنه😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث پول نیست ، پول هام رو یه گوشی دیگه هست بحث اینه نه به عکس هام و دوربین گوشی ام دسترسی پیدا کنند� ...

ناراحت نباش عکس وفیلم فراووون همه جاهست آخه عکس وفیلم توبه چه دردشون میخوره،پول میخواند هکرا

😏B
هیچی فقط گفته بود که به بانک ملی راضی هستی و چند سالته و چقدر از وجود بانک ملی خوشحالی

اگه وقتی رفتی تو سایت اجازه دسترسی به فایل ندادی یا اپی دانلود نکردی نمیتونن کاری کنن

اگه وقتی رفتی تو سایت اجازه دسترسی به فایل ندادی یا اپی دانلود نکردی نمیتونن کاری کنن

نه هیچی نگفت 

فقط میترسم این سوال های که پرسیده رو زمان میخواسته تا دسترسی پیدا کنه😭

نه هیچی نگفت فقط میترسم این سوال های که پرسیده رو زمان میخواسته تا دسترسی پیدا کنه😭

نه بابا الکی نیست که اگرم میخایی محض اطمینان رمز امیلیتو عوض کن یه ویروس شکن معتبر هم دانلود کن ولی فکر نکنم چیز خاصی باشه