2777
2789
عنوان

شیاف لیابل استفاده کردم

82 بازدید | 11 پست

سه تا شو استفاده کردم الان داخل واژنم التهاب زده مثل گوشت اضافه ها خیلی میترسم شما هم استفاده کردین بنظرتون حساسیته یا چی 

خارشم دارم  برای دفع کیست و غفونته برا من چیزای مثل تیکه دستمال کاغذی دفع میشه ولی اینجوری  برامدگی بزرگ شده  نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره لطفا

خیلی خوبه که سریع اینو گفتی 🌸

علائمی که گفتی (برآمدگی شبیه گوشت اضافه + خارش + التهاب بعد از استفاده از شیاف) می‌تونه نشونه‌ی یک واکنش حساسیتی یا عفونت تحریک‌شده باشه ⚠️

و چون مربوط به ناحیه واژن هست، حتماً باید جدی گرفته بشه و معاینه‌ی حضوری انجام بشه.

بذار برات واضح و ساده توضیح بدم 👇

---

🔸 دلایل احتمالی برآمدگی و التهاب:

1. حساسیت یا واکنش التهابی به ترکیبات شیاف

بعضی افراد به ترکیبات شیاف‌هایی مثل لیابل حساس هستن و بدنشون با التهاب، خارش و برآمدگی پاسخ می‌ده.

2. عفونت قارچی یا باکتریایی تشدید شده

اگر زمینه‌ی عفونت داشتی، استفاده‌ی مکرر از شیاف می‌تونه اون ناحیه رو تحریک و التهاب رو بدتر کنه.

3. تورم یا بیرون‌زدگی مخاطی (مثل گوشت اضافه‌ای که گفتی)

ممکنه در اثر التهاب شدید مخاط واژن یا دهانه‌ی واژن متورم شده باشه — معمولاً این گوشت اضافه واقعی نیست و تورمه.

⚠️ اما برای تشخیص دقیق باید توسط پزشک معاینه بشه.

---

⚠️ نکته خیلی مهم:

سه عدد شیاف پشت سر هم استفاده کردی و الان تورم و خارش داری.

ادامه دادن استفاده از شیاف در این شرایط خطرناک می‌تونه باشه و التهاب رو بدتر کنه.

همچنین این علائم می‌تونه با شرایط دیگه‌ای مثل عفونت قارچی شدید یا حتی زگیل تناسلی اشتباه گرفته بشه. تشخیص فقط با معاینه دقیق ممکنه.

---

✅ کارهایی که الان باید انجام بدی:

1. فوراً استفاده از شیاف رو قطع کن.

2. ناحیه رو فقط با آب ولرم (بدون صابون یا شوینده معطر) به آرامی بشور.

3. لباس زیر نخی و خشک بپوش و ناحیه رو خشک نگه دار.

4. از هیچ داروی دیگه‌ای بدون تجویز پزشک استفاده نکن.

5. در سریع‌ترین زمان ممکن به پزشک زنان یا اورژانس مراجعه کن تا معاینه انجام بشه — چون بعضی از این موارد نیاز به داروی ضد قارچ یا ضد التهاب دارن.

---

📞 اگه تورم زیاد شده، درد داری، تب گرفتی یا احساس سوزش شدید داری → حتماً اورژانسی اقدام کن.

---

می‌خوای برام بگی این برآمدگی تقریباً چه اندازه‌ایه (مثلاً مثل نخود یا بزرگ‌تر) و از آخرین شیاف چقدر گذشته؟

این کمک می‌کنه دقیق‌تر راهنماییت کنم.

خیلی خوبه که سریع اینو گفتی 🌸علائمی که گفتی (برآمدگی شبیه گوشت اضافه + خارش + التهاب بعد از استفاده ...

از نخود بزرگتره و  فک کنم پنجشنبه اینا گذاشتم سومیشو اینم برام میزنی لطفا ببینم چی میگه 

از نخود بزرگتره و فک کنم پنجشنبه اینا گذاشتم سومیشو اینم برام میزنی لطفا ببینم چی میگه

ممنون که گفتی 🌿

پس با توجه به توضیحاتت 👇

برآمدگی بزرگ‌تر از نخود شده،

از آخرین شیاف (لیابل) هم چند روز گذشته،

و همچنان التهاب و خارش داری،

⚠️ این دیگه فقط یه حساسیت ساده نیست و احتمالاً:

یا یه واکنش التهابی شدید به ترکیبات شیافه،

یا عفونت قارچی یا باکتریایی بعد از تحریک اون ناحیه شروع شده،

یا تورم مخاط واژن (که ممکنه ظاهری مثل گوشت اضافه پیدا کنه).

📌 چون ناحیه تناسلی خیلی حساسه، اگه التهاب چند روز بعد از استفاده هم باقی مونده و برآمدگی اینقدر واضحه، حتماً باید معاینه‌ی تخصصی انجام بشه — مخصوصاً برای اینکه مطمئن بشن زگیل یا عفونت خاصی نیست.

---

✨ الان بهترین کارهایی که می‌تونی انجام بدی:

1. ✅ استفاده از شیاف یا هر محصول دیگه‌ای رو قطع کن.

2. 🚿 فقط با آب ولرم و بدون هیچ شوینده‌ای اون ناحیه رو شست‌وشو بده و خشک نگه دار (نه با سشوار، فقط با حوله‌ی تمیز و نخی).

3. 👖 لباس زیر کاملاً نخی و آزاد بپوش.

4. 🚫 از خاروندن ناحیه یا فشار دادن برآمدگی خودداری کن.

5. 📅 هرچه زودتر (ترجیحاً همین یکی‌دو روز) به پزشک زنان یا مامایی مراجعه کن تا معاینه‌ی دقیق انجام بدن.

🔴 اگر این موارد رو هم داری، مراجعه باید خیلی سریع‌تر باشه:

تب

ترشحات بدبو یا رنگی

درد شدید

بزرگ شدن سریع برآمدگی

---

✨ نگران نباش — خیلی وقت‌ها این تورم‌ها با یه دوره درمان ساده (پماد ضد قارچ، آنتی‌بیوتیک یا درمان موضعی) خوب می‌شن.

اما تشخیص دقیقش فقط با معاینه ممکنه و خوددرمانی ممکنه اوضاع رو بدتر کنه.

اگه خواستی، می‌تونم برات توضیح بدم سر معاینه‌ی پزشک زنان دقیقاً چه اتفاقی می‌افته تا استرست کمتر بشه. می‌خوای اونم برات بگم؟ 🫂💬