2777
2789

افسردگی وحشتناکی دارم

دکترم رفتم دارو داده بازم فایده نداره

شما بگو یه دونه لیوان از زمین برمیدارم ، برنمیدارم

به زور خودمو بلند میکنم مثلا میکشونم اینور اون ور

انگاری وزنه سنگین آویزونه ازم

بچم طفلی کبابم براش نمیتونم شیرخشک درست کنم بدم بخوره

در این حد داغونم...تنها کاری ک میکنم صبح میرم سرکار ظهرمیام خونه

چه خاکی بریزم سرم؟ خونم میدون جنگه بسکه شلوغه😭

انگاری یه وزنی چند تنی ازم آویزونه نمیتونم تکون بخورم ، اطرافیانم هم درکی نمیکنن همش میگن باید پاشی بهونه میاری و مگه چیکار میخوای بکنی و فلان

دیگه نمیدونن من برای یه حموم رفتن جون میکنم😭

خونمو چیکار کنم😭حال خودمو چیکار کنم😭

شاعل هم ک هستی

والا من از توی شاعل تن لش ترم

اگه سرکار هم میرفتم رسما کپک میزدم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد زایمانته کمبود ویتامین داری ...آمپول ویتامین دی هر. دو هفته یکی بزن کلا ۶۰هزار میشه با تزریق .آمپول بکمپلکس یا نوروبین هم بزن ماهی یکی دو تا قول میدم سرحال میشی بخدا من بدتر بودم ..راستی ویتامین ب یک ایرانی هم بگیر ورقی ۳۵هزار بعد صبحانه یکی بخور ..ساده ترین راه ممکن همینه وگرنه دو روز دیگه همه چی بهت نسبت میدن 

ببین عزیزم افسرده شدی احتمالا باتوجه به اینکه بچه شیر خواره داری احتمالا افسردگی پس از زایمان داری. ببین ویتامین D رو چک کن برو باشگاه . یه نفرو بیار خونتو تمییز کنه تنوع بده به وسایل خونت روزی یکساعت با دوستات یاخانواده ات وقت بگذرون فیلم کمدی نگا کن سر یه ساعت مشخص باشوهرت. از تمییز خونه قافل  حشو که خیلی تاثیر داره رو روحیه.