2777
2789
عنوان

میخوام شوهرمو بترسونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردای ایرانی خرشون که پل رد میشه،نازکشیدنشون ته می کشه

درواقع خرشون که از پل رد میشه اونان که ناز میکنن و ما باید خریدار نازشون باشیم پرنسسای پشمالو😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم اینجا کارت اشتباه قبل خواب ووقتی خستس نباید بگی بزاروقتی حالش خوب طی روز منم مث توبودم الان زن ...

آخه دیروز و امروز تعطیل بود منم فقط یه گلایه کردم گفتم چرا سر حرفات واینمیستی اونم شروع کرد فحاشی

سمی تر از اونه ایران که بود خیلی شرایطمون بهتر شد چون رابطمون شده آنلاین الان خیلی سخت شده کنترلش

دوستم موقعیت شما بود همش دعوا داشت عادی کاری نکن همسرت عصبی بشه کشور غریب بهش آرامش بده تا آروم کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
درواقع خرشون که از پل رد میشه اونان که ناز میکنن و ما باید خریدار نازشون باشیم پرنسسای پشمالو😂

آره واقعا 

شوهر من عصری زنگ زده ،منم از یه طرف به پسرم ریاضی توضیح میدم از یه طرف با اون صحبت می کنم ،برگشته با اخم میگه قطع می کنم به درساتون برسین🙁

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
آخه دیروز و امروز تعطیل بود منم فقط یه گلایه کردم گفتم چرا سر حرفات واینمیستی اونم شروع کرد فحاشی

دقیقا شوهرمنم همین لامصبا انتقادپذیرنیستن حوصله حرف گوش کردن ندارن میگن غرمیزنی ببین قلقش چطوری،بدقولی بد ولی ببین چطوری بگی روش تاثیرداره 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

چون ازت دور فعلا کاری نکن بسازش برقصبعد برگشت پدرشو در بیارچون راه دوره و دسترسی بهش نداری نمیتونی ک ...

من باید برم پیش اون منتظر نوبت سفارتم الان یکسال میشه پیش هم نیستیم اینجا که بود واقعا میتونستم شرایط رو کنترل کنم قهر میکردم بلد بود ناز بکشه ولی الان نه مدام تحقیر و توهین

وقتی زنگ میزنه بار اول رو جواب نمیدم بعد کلی سوال میپرسه و اسکرین شات واتس اپ ازم میگیره و خیلی کنتر ...

ااااواا چرااا

عزیز با یه مشاوره صحبت کن 

حتما مشاوره میتونه یه راه حل خوب بهت بده 

مشاوره تلفنی تو گوگل هست سرچ کن 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
دوستم موقعیت شما بود همش دعوا داشت عادی کاری نکن همسرت عصبی بشه کشور غریب بهش آرامش بده تا آروم کن

من این یکسال همش توی تنش بودم مدام مریض شدم حمله عصبی داشتم خیلی اذیت شدم ولی اون اونجا پیش داییش اینا بود ساعتا زنگم نمیرد 

دقیقا شوهرمنم همین لامصبا انتقادپذیرنیستن حوصله حرف گوش کردن ندارن میگن غرمیزنی ببین قلقش چطوری،بدقو ...

دقیقا 

نکنه یه ایده ای یه پیشنهاد هم بکنن،میگن نهایتش نظر خودت مهمه،ولی بزور نظرشون رو به آدم تحمیل میکنن

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.