2777
2789
عنوان

جاریم پیام داده بیاید

939 بازدید | 18 پست

البته شوهرامون از یه پدر نیستن ولی از مادر یکی ان 

شوهرم از یه پدر خودشو و سه تا خاهرش 

چون تو تاپیکای قبلم هس گفتم به عده کاراگاه میشن میکن تو ک گفتی برادرشوهر نداری منظور از ندارم ابنه 🤣🤣

خلاصه میکنم جاریم پیام داده برا چی پشت سر من به همسایه گفتی زن مهمون دوست  نیسم و اداب معاشرت ندارم 

چون وقتی پاگشاش کردم بعد کلی زحمتی ک کشیدم اومد سر سفره کلی ایراد گرف همرو گف حتما از رستوران گرفتی و... تو تاپیکام هس 

منم به همسایه همچین حرفی نزده بودم نمیدونم کی گفته بهش الکب داره یه دستی میزنه به خودش شک داره 🤣

جوابشو چی بدم من اصلا و ابدا همچین حرفی نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو کدوم همسایه؟ من پشت سر شما هیچ حرفی نزدم ، اصلا بین من و همسایه ها حرف شما پیش نمیاد 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

در و تخته جوریدهردو خاله زنک

من چیکار کردم ک شدم خاله زنک

میگ پیش هبشکی حتی خاهرشوهرامم نگفتم این قضیه رو 

اومد خونم از حسادت ترکید دعوا انداخت تو پاگشاش رف هبچی نگفتم باز ارتباط گرفتم 

برادرشوهرم کلی عذرخاهی کرد گف ابن اخلاقشه کلا 

راستش از شنیدن این حرف تعجب کردم چون من هیچ‌وقت پشت سر کسی حرف نمی‌زنم مخصوصاً خانواده چون در شان خودم نمیدونم همچین کاری رو  اگه کسی چیزی گفته یا اشتباه شنیده یا منظورش چیز دیگه‌ای بوده

حَواسِتو بدع بهـ #ماهتـــ چراغایـ شهر اَرزِش ندارَن.

بگو من درمورد تو فکر نمی‌کنم که بخوام پیش بقیه بازگو کنم تازه من تو پذیرایی ایرادی ندیدم و عالی بود بخاطر همین ایراد های چرت تو یادم نمونده الان گفتی یادم اومد چقدر قدر نشناس بازی در آوردی 😊

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت