بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونروز تو نی نی سایت میگم شوهر من کمک نمیکنه بالاخره تنیز کردن خونه و غذا درست کردن با منه داشتن منو میخوردن که نه شوهرای ما ظرف میشورن همه کار میکنن ما وظیفه ای در قبال خونه نداریم😐
من اینو پذیرفتم که هیچوقت قرار نیست خونم مثل خانمای خانهدار بررررق بزنه دائمی. ولی هر روز هر کاری از دستم بربیاد میکنم، شوهرم هم هست اونم یه کارایی رو دست میگیره
۲ هفته یه بارم یه خانمی میاد کمک که واقعا مدیونشم همیشه. دسته گل میکنه خونه رو
شغل ها متفاوته ، اما مادرم و خیلی از خانمای خانواده شاغل هستن فکر نمیکنم کارای خونه خیلی اذیت شون کنه ، چون شوهرشون و بچه ها هم هستن دیگه ، واسه تمیزکاری و اینا کمک میکنن ، مادر خودم نهار فردا رو از شب قبل درست میکنه
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌