2777
2789

برای 300 نفر ورودی دادم همه وسیله هاو شامو خودم میبرم ک برای 50 تا زیادتر هم میبرم... اگه کسی بدون دعوت بیاد پذیرایی میکنن من بعدا ورودی رو بهشون بدم؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نمیشه ندی که

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

فک کنم باید بگی یکم اضاف تر شاید بیاد و تعدادی بیشتر بزارن بستگی ب تالار داره ما ی تالار بود دقیق ب تعداد شیرینی گذاشته بود البته خود اونطرف دونه ای شمرده بود یکیم بیشتر میده

باید از قبل بگی 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

بله برای هر نفر اضافه مبلغش رو میگیرن سرویس میدن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪