الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره منکه زندگیم کلا تباه شد ولی بحث اینه زندگی بچه های دیگه اینجوری نشه که متاسفانه کلی بچه طلاق و بی سرپرست هرروز داره اضافه میشه و جدیدا اکثر ازدواجا به طلاق ختم میشه یا بزور زیریه سقفن با دلسردی از همدیگه بخاطر بچه ها ادامه میدن
دقیقن من قبلن حقوقم هف هشت تومن بود عین پادشاه زندگی میکردم الان زیاد شده عین گداها زندگی میکنم
الان به فرض شده 15 تومن خب با این پول آدم ن امیدی خبه ماشین خریدن داره ن خونه مجبوری فقط خرج جیب خودتو بدی اونم با این شرایط سخت کار کردن دیروز ی نفر تاپیک زده بود صاحب کارش بخاطر اینکه گفته سالاد مال دو روز پیشه اخراجش کرده بود خب اگه پشتوانه داشت میرفت واسه هر ننه قمری کار کنه بخاطر 9 میلیون
وای چقد بد کاش ی راه مهاجرت درس درمون بود هممون میرفتیم من ک دارم از دوباره درس میخونم ب امید بورسیه ...
همینکه به راحتی بشه شرایط رفاه نسبی برای خودت ایجاد کنی از تورم دور ثبات باشه به راحتی خرید کنی استرس نداشته باشی آزادی داشته باشی امید به زندگی زیاد میشه نگاه خیلی تغییر میکنه
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
اصلا از اینجا بری باور کن شوهر کم رنگ میشه چون اصلا دنیای متفاوتی وجود داره در کشورهای دیگه
انقد دوس دارم برم راهشو بلد نیستم فلن گفتم رشته انسانی رو برم از اول بخونم ببینم چی میشم با این سن خرم تازع یادم افتاده درس بخونم شاید ی مملکتی مارو خواس