2777
2789
دم شوهر شما گرم ولی باید حق شما رو هم بده ولی همینکه به فکر بچه هاس یک دنیا ارزش داره دیگه پس فردا ک ...

واسه منم کم نمیذاره

اصل حرفم اینه اصلا شبیه باباش نشده خداروشکر

شماهم انشاله بچه دار شدین صددرصد برعکس باباتون عمل میکنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ گذشته سختی داشتی واقعن خیلی سخته

اره منکه زندگیم کلا تباه شد ولی بحث اینه زندگی بچه های دیگه اینجوری نشه که متاسفانه کلی بچه طلاق و بی سرپرست هرروز داره اضافه میشه و جدیدا اکثر ازدواجا به طلاق ختم میشه یا بزور زیریه سقفن با دلسردی از همدیگه بخاطر بچه ها ادامه میدن

😂باز خوبه پادشاهی رو تجربه کردی از حالا به بعد باید کلا گدایی تجربه بشه

وای چقد بد کاش ی راه مهاجرت درس درمون بود هممون میرفتیم 

من ک دارم از دوباره درس میخونم ب امید بورسیه ک اگ شوهر گیرم نیومد برم ی کشور دیگ شاید از اون کشور شوهر گیرم اومد 

وای چقد بد کاش ی راه مهاجرت درس درمون بود هممون میرفتیم من ک دارم از دوباره درس میخونم ب امید بورسیه ...

اصلا از اینجا بری باور کن شوهر کم رنگ میشه چون اصلا دنیای متفاوتی وجود داره در کشورهای دیگه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
تجربه میشه برات هم سن من بشی دیگه فکر خوشگلی از سرت میپره😄محیط کار خیلی تاثیر داره تو پیدا شدن خواس ...

والا من از هیجده سالگی سر کارم همکارای مرد من همه شوت شفت از دنیا خارجن شوخی های شوهر عمه ای 😂😂😂

تجربه میشه برات هم سن من بشی دیگه فکر خوشگلی از سرت میپره😄محیط کار خیلی تاثیر داره تو پیدا شدن خواس ...

نه خواهر من ادم روکیم حرف اصن تو دهنم نمیمونه از همون بچگی همین بودم از یکی خوشم بیاد سریع میگم بدم بیاد نگاشم نمیکنم صفر و صدیم شدید 

دقیقن من قبلن حقوقم هف هشت تومن بود عین پادشاه زندگی میکردم الان زیاد شده عین گداها زندگی میکنم

الان به فرض شده 15 تومن خب با این پول آدم ن امیدی خبه ماشین خریدن داره ن خونه مجبوری فقط خرج جیب خودتو بدی اونم با این شرایط سخت کار کردن دیروز ی نفر تاپیک زده بود صاحب کارش بخاطر اینکه گفته سالاد مال دو روز پیشه اخراجش کرده بود خب اگه پشتوانه داشت می‌رفت واسه هر ننه قمری کار کنه بخاطر 9 میلیون 

کاربر اقام 

واسه منم کم نمیذارهاصل حرفم اینه اصلا شبیه باباش نشده خداروشکرشماهم انشاله بچه دار شدین صددرصد برعکس ...

خب خدارو شکر ، من که دیگه ازدواج نمیکنم به امید خدا دیگه ازدواج میوفته اون دنیا 

کاربر اقام 

وای چقد بد کاش ی راه مهاجرت درس درمون بود هممون میرفتیم من ک دارم از دوباره درس میخونم ب امید بورسیه ...

همینکه به راحتی بشه شرایط رفاه نسبی برای خودت ایجاد کنی از تورم دور ثبات باشه به راحتی خرید کنی استرس نداشته باشی آزادی داشته باشی  امید به زندگی زیاد میشه نگاه خیلی تغییر میکنه

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
اصلا از اینجا بری باور کن شوهر کم رنگ میشه چون اصلا دنیای متفاوتی وجود داره در کشورهای دیگه

انقد دوس دارم برم راهشو بلد نیستم فلن گفتم رشته انسانی رو برم از اول بخونم ببینم چی میشم با این سن خرم تازع یادم افتاده درس بخونم شاید ی مملکتی مارو خواس