2777
2789
عنوان

💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 36 پست
من باشم میرم با یه پسر از فامیل و ... که خیلی خوشتیپ و عالی باشه چند تا عکس میگیرم براش میفرستم میگم ...

بدبختی کسی رو ندارم. 

خودشم میدونه. 

همش میگف برو یکی پیدا کن در سطح خودت. 

کثافت. 

مگه من چمه. 

خودش گف یمدت دیگ ولش میکنم. برام مهم نیست بااون یا هرکس دیگ ایی باشه وقتی بامن نیست. این اذیتم میکنه ...

بیماری دقیقا می‌دونی چرا این رفتارو‌باهات کرده؟؟ مشکل خاصی بوده؟؟

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی کسی رو ندارم. خودشم میدونه. همش میگف برو یکی پیدا کن در سطح خودت. کثافت. مگه من چمه.

وااااا 

پسردایی پسر عمو و ....

والا من باشم شده برم با یه نفر الکی طرح دوستی بریزم اینکارو میکنم که حالش جا بیاد

از همین حرفاش به روانش شک کن ،بدبخت اون دختر که الان باهاشه، چند سال دیگع خداروشکر میکنی و بابت حال ...

نمیدونم. 

میدونی حرصم گرفت 7سال باهاشم فقط تو ماشین دور میزدیم. هربار قرار بیرون میذاشت و خودش کنسل میکرد. 

بعد بااین دختره رفته بودن شهربازی. 

شاید چون گفته بیام با خانواده آشنا بشم و قبول نکردی داره الکی اینکارو می‌کنه که حسادت کنی

میدونی چون من ازش از همه لحاظ سرتر بودم قیافه تحصیلات. بهم حسودیش میشد همیشه ته دلش می‌خواست اذیتم کنه. 

بیماری دقیقا می‌دونی چرا این رفتارو‌باهات کرده؟؟ مشکل خاصی بوده؟؟

نه. نمیدونم. بخدا هزار بار تو این 7سال بهم خیانت کرد ولش کردم اومد غلط کردن. 

صدبار رفتم پیش روانشناس تا فراموشش کنم. 

بهش التماس میکردم دیگ نیا با بدبختی فراموشت کردم. 

میگف اگه جوابمو ندی میام به داداشت میگم دوست دارم. منم مجبور میشدم. 

واقعا دیگ الان توان فراموش کردن ندارم

وااااا پسردایی پسر عمو و ....والا من باشم شده برم با یه نفر الکی طرح دوستی بریزم اینکارو میکنم که حا ...

من پدر مادرم تو تصادف فوت شدن. خواهر برادرم ازدواج کردن. با فامیل رابطه نداریم. 

خودمم کسی رو نمیشناسم. اصلا بلد نیستم. این عوضی اولین رابطم بود تو این مدتم فقط باخودش بودم

سراغ داری 😂

نه. نمیدونم. بخدا هزار بار تو این 7سال بهم خیانت کرد ولش کردم اومد غلط کردن. صدبار رفتم پیش روانشناس ...

عجب /نره دیگه آدم نیست که

عجب /نره دیگه آدم نیست که

اخه کاش خشگل پسندم باشه. 

میره دست میذاره رو هرچی نچرال زشته. 

من نمیگم نچرال بودن بده. 

ولی هر نچرالی ک خشگل نیست. الان همین ک عکسش نشونم داد یه دهن گنده. وای وای. بینی دراز. بعد میگه بیین چقد خشگله. 

فقط میگه طرف چاق باشه قیافه صفر. 

البته خودشم میدونه هیچ دافی بهش پا نمیده فقط اونان ک میان سمتش

اخه کاش خشگل پسندم باشه. میره دست میذاره رو هرچی نچرال زشته. من نمیگم نچرال بودن بده. ولی هر نچرالی ...

هر کسی یه سلیقه ای داره اما می‌دونی بحث تعهده 7سال کم نیست خوو اونم برای خوش گذاری میخواد بعد خدافظ 

هر کسی یه سلیقه ای داره اما می‌دونی بحث تعهده 7سال کم نیست خوو اونم برای خوش گذاری میخواد بعد خدافظ

خب وقتی من سلیقش نبودم چرا اینهمه اومد و رفت. 

دوس دختر قبل از من. و چندتایی ک بامن بود و خیانت کرد همگی نچرال زشت. 

خودمم فهمیدم سلیقش اونجوریه.

ولی من بینیم عمل. 

قیافمم خیلی امروزه. کلا باهمشون فرق داشتم. 

خدا ازش نگذره وقتی نمیخواست این همه سال چرا موند. 

خب وقتی من سلیقش نبودم چرا اینهمه اومد و رفت. دوس دختر قبل از من. و چندتایی ک بامن بود و خیانت کرد ه ...

مریضن تعادل ندارند برای تامین نیازهای خودشون هر کاری میکنند حرفت درسته انتظار رفتار درست از کسیکه تربیت درست نشده نداشته باش