2777
2789
عنوان

💔💔💔

355 بازدید | 36 پست

7سال با یه پسری بودم. یههفته نبود دیشب اومده میگه بیا کارت دارم. 

میبینم کلی عکس و فیلم از خودش و یه دختره میمون فرستاده ک بااین دوست شدم. 

نمیتونم باادمی مث تو ازدواج کنم. 

بهت میگم چون نمیخوام باهات بازی کنم. 

اخه اشغال بعذه 7ساال میگن. 

من به این ادم چی بگم اخه😔

دوشنبه خواب ندارم فقط گریه و استرس. 

جالبه دختره یه متر دهن گشاد داره. 

دماغ گنده. صورت دراز بعد بهش میگه خیلی خشگله. 

همه دخترا از دیده اون خشگلن جز من. 

در حالی ک ازش خیلی سرترم بمن میگه برو باهم لول خودت. 

قلبم داره از کار میفته از غصه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برای این پسر ناراحتی؟

چکار کنم. هفته پیش بمن میگفت چرا منو معرفی نمیکنی به خانوادت. گفتم آخه تو میای جلو وگرنه بهم بی‌اعتماد میشن. 

گفت آره شک نکن. 

من باشم میرم با یه پسر از فامیل و ... که خیلی خوشتیپ و عالی باشه چند تا عکس میگیرم براش میفرستم میگم که خوب که رفتی و منم رفتم دنبال هم لول خودم😁

راستش تا الآنم دلم برات می‌سوخت که مونده بودم باهات

چکار کنم. هفته پیش بمن میگفت چرا منو معرفی نمیکنی به خانوادت. گفتم آخه تو میای جلو وگرنه بهم بی‌اعتم ...

از همین حرفاش به روانش شک کن ،بدبخت اون دختر که الان باهاشه، چند سال دیگع خداروشکر میکنی و بابت حال الانت به خودت میخندی، این حرفم شعار نیست دیدم که میگم

اونم ول می‌کنه شرط میبندم

خودش گف یمدت دیگ ولش میکنم. 

برام مهم نیست بااون یا هرکس دیگ ایی باشه وقتی بامن نیست. این اذیتم میکنه ک تو ک خیانت کردی چرا فیلم و عکست میفرستی اذیت شم. 

کاش بایه خشگل خیانت میکردی. 

بعد 7سال میگی نمیخوام باهات بازی کنم. 

من از تو بالاتر اونوقت بهم میگه تو در حدم نیستی. 

خودش گف یمدت دیگ ولش میکنم. برام مهم نیست بااون یا هرکس دیگ ایی باشه وقتی بامن نیست. این اذیتم میکنه ...

شاید چون گفته بیام با خانواده آشنا بشم و قبول نکردی داره الکی اینکارو می‌کنه که حسادت کنی