2777
2789
عنوان

وای پسرم داشت خفه میشد سه ماهشه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 34 پست
نه کپش میکنم دست میکنم حلقش الان دیگه ۱۸ ماهشه دو باری این طوری شد دیگه بعد اون مواطب بودم رگ

عزیزم من کادر درمانم دارم بهت آموزش میدم این کار درست نیست که شما انجامش میدی. یهو بدشانسی بیاری میره ته، داخل نای گیر میکنه. 

از پا بچه رو بگیر سر و ته کن بزن بین دو کتف. 

اگه زورت نرسید. یه پاتو بذار روی پله، بچه رو به شکم بخوابون رو همون پا. یعنی بچه روی پای شما آویزون. با دست بزن پشتش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کادر درمانم دارم بهت آموزش میدم این کار درست نیست که شما انجامش میدی. یهو بدشانسی بیاری میر ...

باشه عزیزم ممنونم اسکرین گرفتم 🌺

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم دخترم دوماهه بود شربت آد دادم هرکاری کردم بهترنشد کبود شد و چشاش کلا رفت انگار با گریه زنگ زدم ا ...

من بچم تا چند ساعت سرفه میزد نفس کشیدن سخنش بود 

بردیم زایشگاه بخش بستری بچه ها گفتن ببر بیمارستان بردیم بیمارستان گفتن ببرین بیمارستان امام علی اونم خارج از شهر خیلی دور 

دیگ شوهرم گفت ولش کن یا ساعت گذشت هی از اینور ب اونور اون بیمارستانم اونموقع کرونایی هارو بستری کرده بودن ب ما میگف برین اونجا :/

باز خوبه اورژانس راهنماییت کرده

من بچم تا چند ساعت سرفه میزد نفس کشیدن سخنش بود بردیم زایشگاه بخش بستری بچه ها گفتن ببر بیمارستان بر ...

اره خداخیرش بده گف آروم باس نترس امداد فرستادیم ولی هرکاری میگم انجام بده،گوشی رو هم بزار رو اسپیکر

منم همین کارو کردم تند تند هم تکرار میکرد میگف بگو علایمشو

بعد که گریه کرد دخترم،گفت خداروشکر،برگشت،اوتم خوشحال شد