2777
2789
عنوان

وای پسرم داشت خفه میشد سه ماهشه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 34 پست
نمیدونم هول شدم

هول نشو تو مادری تو هر سنی هم ممکنه برا بچه مشکلی پیش بیاد چیزی قورت بده یا شیرو برگردونه ، خونسردیتو حفظ کن سریع برو کمکش ،روشهاشو از نت یاد بگیر چیکار باید کنی 

درکت میکنم منم مادرم نوزاد دارم ولی هول شدن ما ممکنه خدایی نکرده اتفاقای بدی به بار بیاره

🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بس به پهلو خوابیده فرم سرش یکم بد شده رو دست راست که اصلا نمیخوابه

وقتی سمت راست میخوابونی پشتش یه بالشت کوچولو بزار

منم این روزارو رفتم با بچه ی رفلکس دارم😔

ببین نگران نباش،وقتی چهار پنج ماهه بشه خودش هس سرشو رو زمین میچرخونه،سرش خوش فرم میشه

خیلی خیلی حس بدی منم پسرم کوچیک بود پوسته تخمه کرد دهنش خفه شد سیاه سیاه شد اینقدر جیغ زدم دویدم تو حیاط دستم کردم تو حلقش تا نفسش برگشت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خیلی خیلی حس بدی منم پسرم کوچیک بود پوسته تخمه کرد دهنش خفه شد سیاه سیاه شد اینقدر جیغ زدم دویدم تو ...

من خاک برسر،اصلا نمیتونم دس بندازم گلو بچه،همون لحظه گریه میکنم چشمامو میبندم دستمم میزارم تو گوشام

اصلا انگار میمیرم خودم یخ یخ میشم عین مجسمه

خیلی خیلی حس بدی منم پسرم کوچیک بود پوسته تخمه کرد دهنش خفه شد سیاه سیاه شد اینقدر جیغ زدم دویدم تو ...

هیچوقت جسم خارجی رو با دست سعی نکن بیرون بیاری. ممکنه بیشتر بره داخل. 

از پا بچه رو بگیر برعکس کن. کف دستت رو گود کن بزن بین دو کتفش. میپره بیرون

من خاک برسر،اصلا نمیتونم دس بندازم گلو بچه،همون لحظه گریه میکنم چشمامو میبندم دستمم میزارم تو گوشاما ...

نه من چند بار این طوری شده دست انداختم ته حلقش نفسش برگشته کپش مینداختم دست مبنداختم تو حلقش 

هیچوقت جسم خارجی رو با دست سعی نکن بیرون بیاری. ممکنه بیشتر بره داخل. از پا بچه رو بگیر برعکس کن. کف ...

نه کپش میکنم دست میکنم حلقش الان دیگه ۱۸ ماهشه دو باری این طوری شد دیگه بعد اون مواطب بودم رگ

نه من چند بار این طوری شده دست انداختم ته حلقش نفسش برگشته کپش مینداختم دست مبنداختم تو حلقش

خدا دیده من نمیتونم این موارد وقتی اتفاق میفتاد کسی پیشم باشه بخصوص همسرم

برا بچه دوسالمم پسر پنج سالم اینکارو میکنه،البته خداروشکر یه بار برا بچه دومم اتفاق افتاد،پسرم دید من گریه میکنم اون درش آرود،در نوشابه یکبار مصرف بود،خدا معجزه کرد انگار

پسر منم رفلاکس داشت باید روی سطح شیبدار بخوابونی که شیر برنگرده از معده.ما اون موقع با بالش و تشک یه سطح شیبدار مثل سرسره براش درست میکردیم الان تشک مخصوصش اومده.حتما رعایت کن چون اسید معده برمیگرده و بچه ترش می‌کنه .