2777
2789

باهمسر سابقم که زندگی میکردم یه شب با هم سرکارش بودیم پرده فروشی داشت چون نصابش مسافرت بود خودش رف برا  نصب منم با خودش برد خونه مشتری 

خلاصه آخر شب کلید خونه رو خونه مشتری جاگزاشتیم

اینو وسط راه تو مسیر خونه متوجه شدیم شرایط جوری بود که نمیشد برگشت کلیدو گرف

همسر سابق زنگ زد ب خاهرزادش ک اگه بیدارن بریم خونه اونا بخابیم 

همسر خواهرزادشم همسن من بود ولی اونا تازه ازدواج کرده بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه اونشب مارفتیم اونجا شب نشینی و اینا ی ساعت بعدشم برامون تو اتاق مهمان جا انداخت بخابیم 

من و همسرم بحث داشتیم من اونشب مریض بودم هر چقدر ناله میکردم همسرم عن خیالش نبود و تو خواب و بیداری هم حتی فحشم میداد

خلاصه من شاید کلن یک ساعت خوابم برد

بفرمائید 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

صبح که بیدارشدم باز حالم بد بود ولی کلن این مدلی بودم که نمیزاشتم کسی اختلافمو بفهمه سرحال رفتم سرسفره 

یهو پریود شدم پریود بدی ک فقط اونایی ک مریضیو داشته باشن میدونن

خلاصه با امون وضعیت قهر و اشتی به همسرم گفتم برام لباس بیاره از ماشین چون میخواستیم بریم مسافزرت چمدون پشت ماشین بود 

من رفتم سرویس و کلن حواسم بود خونه ی تازه عروس کثیف نشه و خودمو جم و جور کردم

بعد ک از خونشون درومدیم این زن همه جا رو پر کرد که من خونشو سرویسشو کثیف کاری کردم یعنی احتمالش شاید یک درصد باشههههه همونم مطمعنم نیس ک خونه ش کثیف شده باشه 

تا ۲_۳  ماه هر جا میرف میگف من خونشو کثیف کردم