2777
2789
عنوان

اسپویل فیلم پیر پسر به روایت گیلاس قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 9218 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

... وقتی پدرشون به هوش میاد و متوجه شرایط میشه اول سعی میکنه با مظلوم نمایی پسرانش رو قانع کنه ولش ک ...

عجب فیلم بدی پر از سیاهی و تباهی 😖😖😖😖

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اگه دوست داشتین لایک کنین که سری بعد بیام فیلم «سه جلد» رو براتون اسپویل کنم.اونم خیلی جذابه

ممنون

من فیلم رو رفتم دیدم خیلی جالب  بود وبازیه آقای پورشیرازی حرف نداشت

خیلی خوب نقشش رو ایفا کرده بود

این فیلم با فیلمهایی که اخیرا ساخته میشه فرق داشت موضوعه جدیدی بود

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

عجب فیلم بدی پر از سیاهی و تباهی 😖😖😖😖

از این دسته از پدرا خیلی داریم تو جامعه

من دیدم خانواده ایی که پدرشون فقط به فکره خودشه و با وجوده داشتنه زن و فرزند اصلا احساسه مسئولیت نداره...وبعداز۶۰ سالگی تازه تیپایه جوونانه میزنه و دنباله هرزه گریه...

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏