2777
2789
این چیزا ربطی ب درک و شعور و اگاهی نداره سلیقه ایه حسودی نکنید . اینم بگم خودم نه تاحالا ناخن کاشتم ...

آفرین که نداشتی عزیزم

بعد این هم این کارو نکن

حسودی به چی؟

الان ریخته

اراده کنی میتونی در کاری از ثانیه انجام بدی حسودی نداده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره حالا برو ریمو کنغیر از کثیفی ظاهری که گفتیدکثیفی برای روح هم دارهشما نه میتونی وضو بگیری ...

چی میزنید خدایی😂😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من هیچیشما چی می‌زنید عزیزم؟

میدونی کی روحش کثیفه؟؟

اونی که فضول کار مردمه و فکر می کنه همه ناپاکن به غیر از خودش نه اونی که ناخن هاش رو مرتب می کنه.

جن و روح زیر ناخن جمع میشه!!! بچه می ترسونید؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من هیچیشما چی می‌زنید عزیزم؟

منم یه ماه بود کاشته بودم ناخونمو وای نگم برات از سنگینی شدیییید دیگه کم کم داشتم افسرده میشدم رفتم ریمو کردم واقعا انگار سبک شدم نمیدونم بعضیا چجوری ناخوناشون همیشه کاشته

اینجا هم بگو تا افراد بیشتری توجیه بشن

ازدوستان من اگزما گرفتن بخاطر کاشت

کلن تو تماس مستقیم مواد شیمیاییه دیگه ناخن نازک میشه شل میشه شاید ترک شکاف برداره بافت ناخن کلن آسیب میبینه قارچ و پسوریازیس ناخنم که نگم..و

( کاشت باعث تحریک پسوریازیس میشه بعضی ها حتی از وجود پسوریازیس خبر ندارن که شاید دارن چون اولش خیلی آهسته شروع میشه با استرس و چیزای محرک خیلی خیلی بدتر میشه مثل کاشت ناخن یا ضربه به ناخن به نوع پسوریازیس ناخنه ولی انواع مختلفی داره...

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔

میدونی کی روحش کثیفه؟؟اونی که فضول کار مردمه و فکر می کنه همه ناپاکن به غیر از خودش نه اونی که ناخن ...

فکر میکنید من فضولی کردم؟

عزیزم مشورت خواست نظرمو گفتم

چرا به خودت گرفتی؟

چه بخوای قبول کنی چه نخوای کاشت مشکلات ماورایی میاره 

لطفا توهین نکن

چون ی آینه جلوتر که حرفاتو به خودت برمیگردونه

میدونی کی روحش کثیفه؟؟اونی که فضول کار مردمه و فکر می کنه همه ناپاکن به غیر از خودش نه اونی که ناخن ...

زیر ناخن نمیره

وقتی عسل و وضو ندارید و مدام حایض یا جنب هستید

هاله اطراف شما ضعیف میشه و جن و شیطان بدون درد سر میتونه برشما و افکار و... راه پیداکنه

حالا اگه ینفر دیگه ناخن نداشته ولی با حق الناس و....هاله خودشو ضعیف کرده باسه هم همینطوره

ولی غسل مخصوصا جنابت طوفان میکنه برا تخریبو ضعیف شدن هاله

فکر میکنید من فضولی کردم؟عزیزم مشورت خواست نظرمو گفتمچرا به خودت گرفتی؟چه بخوای قبول کنی چه نخوای کا ...

تقصیر تو نیست

اشتباه از من بود که با یه آدم توهمی همکلام شدم 

موفق باشید

زیر ناخن نمیرهوقتی عسل و وضو ندارید و مدام حایض یا جنب هستیدهاله اطراف شما ضعیف میشه و جن و شیطان بد ...

من به این چیزایی که گفتید اعتقاد ندارم

ممنون