هول نشو تو مادری تو هر سنی هم ممکنه برا بچه مشکلی پیش بیاد چیزی قورت بده یا شیرو برگردونه ، خونسردیتو حفظ کن سریع برو کمکش ،روشهاشو از نت یاد بگیر چیکار باید کنی
درکت میکنم منم مادرم نوزاد دارم ولی هول شدن ما ممکنه خدایی نکرده اتفاقای بدی به بار بیاره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه من چند بار این طوری شده دست انداختم ته حلقش نفسش برگشته کپش مینداختم دست مبنداختم تو حلقش
خدا دیده من نمیتونم این موارد وقتی اتفاق میفتاد کسی پیشم باشه بخصوص همسرم
برا بچه دوسالمم پسر پنج سالم اینکارو میکنه،البته خداروشکر یه بار برا بچه دومم اتفاق افتاد،پسرم دید من گریه میکنم اون درش آرود،در نوشابه یکبار مصرف بود،خدا معجزه کرد انگار
پسر منم رفلاکس داشت باید روی سطح شیبدار بخوابونی که شیر برنگرده از معده.ما اون موقع با بالش و تشک یه سطح شیبدار مثل سرسره براش درست میکردیم الان تشک مخصوصش اومده.حتما رعایت کن چون اسید معده برمیگرده و بچه ترش میکنه .