2777
2789

ازدواج که کردیم تا یکسال رابطه نداشتیم و من تا یکسال باکره بودم. از این بابت خیلی ناراحت بودم و وقتی باهاش صحبت میکردم می‌گفت که من سرکارم خیلی اعصابم خورده و همکارای بدی دارم بخاطر همین دل و دماغ چیزی ندارم که البته راست هم می‌گفت کارش اونجا خیلی بد بود. گاهی که من میرفتم پیشش می‌گفت گرمم شد و سرم درد می‌کنه و...اینم بگم که توی این مدت کلا از ظاهر من ایراد می‌گرفت. اینکه چرا آرایش نمیکنی چرا لباس فلان نمیپوشی چرا لاک فلان نمی‌زنی.. وقتی هم به خودم می‌رسیدم بازم ایراد می‌گرفت که چرا کرم تو روی صورتت ماسیده و بعضی از زنها چرا کرم میزنن پوستشون صاف صاف میشه برا تو چرا اونطوری نمیشه و....یا لاک میزدم می‌گفت این چه رنگیه چرا سلیقه نداری و....

توی این مدت هم یواشکی گوشیشو نگاه میکردم توی اینستا همش دخترای خوشگل و لباس زیرهای فانتزی و ناخن‌های کاشته شده رو سرچ کرده بود.

بعد یکسال و نیم محل کارش عوض شد و یه مقدار روحیه ش بهتر شد. حالا اطرافیان هم همش میگفتن شما چرا بچه دار نمی شید و یه بچه بیارید و من قلبم میشکست که اینا خبر ندارن که من هنوز باکره ام.

من براش وقت دکتر گرفتم. گفت برا خودت هم وقت روانشناس بگیر. تو افسرده ای و به خودت نمی‌رسی. من دروغ نگم مثل این داف و پلنگ‌ها به خودم نمیرسم اما ظاهرم بد نیست. معمولی هستم. یعنی اینطور نیست که بگم از شوهرم کمترم. در یه حد هستیم. ضمن اینکه اندام خوبی هم دارم و خیلی ها میگن تو باشگاه نیا تو که خوبی. 

اما از همون اول ازدواج احساس میکردم که ظاهرم مورد پسندش نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترس رابطه داری؟؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

یا خدا ۶ سال

عزیزم دروغ میگه رابطه ربطی به این حرفا ندارع مشکل دارع 

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

وا چند سالت بود که متوجه نشدی مشکل داره این آدم 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

گذشت و رفت دکتر. ولی بازم می‌گفت تو به خودت نمی‌رسی و آرایش نمیکنی و... 

دکتر بهش داروهای افسردگی داده بود و قرص برای ببخشید نعوذ.

بعد یکسال و نیم بالاخره منم عروس شدم. و میخواستم که زودتر بچه دار بشم. شرایط طلاق نداشتم و فقط میگفتم یه بچه داشته باشم دیگه رابطه برام اهمیتی ندارد.

همسرم یکسال داروها رو مصرف کرد و منم برای اینکه جبهه نگیره بیشتر از خودش میرفتم دکتر.  انواع سونو و.. حتی عکس رنگی رحم هم رفتم گرفتم با اینکه تازه دو ماه بود عروس شده بودم

یاااا خداااااا شیش سال باکره بودن بعد ازدواج مگه میشههه

شوهرتون باید برن پیش مشاوره و روانشناس مشکل از خودشه نه شما 

شما که هرچی گفت انجام دادین بازم راضی نشد

باورم نمیشه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣