2777
2789

ازدواج که کردیم تا یکسال رابطه نداشتیم و من تا یکسال باکره بودم. از این بابت خیلی ناراحت بودم و وقتی باهاش صحبت میکردم می‌گفت که من سرکارم خیلی اعصابم خورده و همکارای بدی دارم بخاطر همین دل و دماغ چیزی ندارم که البته راست هم می‌گفت کارش اونجا خیلی بد بود. گاهی که من میرفتم پیشش می‌گفت گرمم شد و سرم درد می‌کنه و...اینم بگم که توی این مدت کلا از ظاهر من ایراد می‌گرفت. اینکه چرا آرایش نمیکنی چرا لباس فلان نمیپوشی چرا لاک فلان نمی‌زنی.. وقتی هم به خودم می‌رسیدم بازم ایراد می‌گرفت که چرا کرم تو روی صورتت ماسیده و بعضی از زنها چرا کرم میزنن پوستشون صاف صاف میشه برا تو چرا اونطوری نمیشه و....یا لاک میزدم می‌گفت این چه رنگیه چرا سلیقه نداری و....

توی این مدت هم یواشکی گوشیشو نگاه میکردم توی اینستا همش دخترای خوشگل و لباس زیرهای فانتزی و ناخن‌های کاشته شده رو سرچ کرده بود.

بعد یکسال و نیم محل کارش عوض شد و یه مقدار روحیه ش بهتر شد. حالا اطرافیان هم همش میگفتن شما چرا بچه دار نمی شید و یه بچه بیارید و من قلبم میشکست که اینا خبر ندارن که من هنوز باکره ام.

بقیه رو الان پایین میگم

شوهرت سردی جنسی داره .داره می‌اندازه گردن تو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من براش وقت دکتر گرفتم. گفت برا خودت هم وقت روانشناس بگیر. تو افسرده ای و به خودت نمی‌رسی. من دروغ نگم مثل این داف و پلنگ‌ها به خودم نمیرسم اما ظاهرم بد نیست. معمولی هستم. یعنی اینطور نیست که بگم از شوهرم کمترم. در یه حد هستیم. ضمن اینکه اندام خوبی هم دارم و خیلی ها میگن تو باشگاه نیا تو که خوبی. 

اما از همون اول ازدواج احساس میکردم که ظاهرم مورد پسندش نیست

من براش وقت دکتر گرفتم. گفت برا خودت هم وقت روانشناس بگیر. تو افسرده ای و به خودت نمی‌رسی. من دروغ ن ...

دوران عقد مگر نداشتید ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خب ببین چی و چجور چیزی دوس داره همونو انجام بده

خب من الان لاک نارنجی جیغ میزنم شوهرم این رنگی دوس نداره میدونم ناخن های مرتب و تمیزدوس داره

خب ازش بپرس چ چیزایی دوس داره همونو انجام بده وقت بگیر ناخن هاتو بکار ب رنگ و سلیقه خودش من کلی عکس از کاشت ناخن و مدل و طرح و رنگ دارم هر دفعه یکیشو نشون شوهرم میدم اون انتخاب میکنه من میزنم

چرا ارایش نمیکنی توخونه؟

من مثلا لباسم ابی باشه سایه ابی ریمل ابی میزنم گیره سر ابی میزنم ست میکنم

لباسم صورتی باشه رژ و سایه و گیر سر صورتی میزنم

هر رنگی بپوشم همون رنگم گیره سر میزنم و سایه میزنم

گذشت و رفت دکتر. ولی بازم می‌گفت تو به خودت نمی‌رسی و آرایش نمیکنی و... 

دکتر بهش داروهای افسردگی داده بود و قرص برای ببخشید نعوذ.

بعد یکسال و نیم بالاخره منم عروس شدم. و میخواستم که زودتر بچه دار بشم. شرایط طلاق نداشتم و فقط میگفتم یه بچه داشته باشم دیگه رابطه برام اهمیتی ندارد.

همسرم یکسال داروها رو مصرف کرد و منم برای اینکه جبهه نگیره بیشتر از خودش میرفتم دکتر.  انواع سونو و.. حتی عکس رنگی رحم هم رفتم گرفتم با اینکه تازه دو ماه بود عروس شده بودم

بعد یکسال باردار شدم. خیلی خوشحال بودم. البته این یکسال هم که میگم مدام رابطه نداشتیم. یه وقتایی که تخمک گذاری من بود بازم ناز میکرد و ایراد می‌گرفت و البته اینم بگم که رابطه ما با دارو بود. اونم من هیچ لذتی نمیبردم و فقط انتظار داشت من تحریکش کنم. خودش هیچ کاری نمیکرد

خب ببین چی و چجور چیزی دوس داره همونو انجام بدهخب من الان لاک نارنجی جیغ میزنم شوهرم این رنگی دوس ند ...

عزیزم شوهرشون مشکل داشته 😐 مگه میشه تازه عروس باشی و ۱ونیم پیش شوهرت باشی وببخشیدا فلانش پا نشه؟😐 اسی کلا باید جدا میشد