2777
2789
عنوان

تا حالا زن بدبختی توی شرایط من دیدین یا شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 26 پست
بعد یکسال باردار شدم. خیلی خوشحال بودم. البته این یکسال هم که میگم مدام رابطه نداشتیم. یه وقتایی که ...

چه کاری کردی با زندگی خودت کردی دختر . 

وضعیتشو دیدی ،به خانواده آت میگفتی و جدا می‌شدی ، خودتو اسیر کردی 

عزیزم شوهرشون مشکل داشته 😐 مگه میشه تازه عروس باشی و ۱ونیم پیش شوهرت باشی وببخشیدا فلانش پا نشه؟😐 ...

😂😂😂😂😂خیلی خوب تعریف کردی

ولی خب اخه اگ اسی لباسای گشاد و موهای شلخته و بدون ارایش و حموم نرفته و اینا باشه خب صدرصد فلانش پانمیشه😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تخمک گذاری من بود و بهش میگفتم بیا برا رابطه می‌گفت نه من الان نمیتونم. چند روز بعدش که نزدیک پریود من بود می‌گفت من الان آماده ام! 

توی اون یکسال هیچی نمی گفتم و هر سازی میزد میرقصیدم. بعد که باردار شدم داروها رو کنار گذاشت و تا الان که بچه من پنج سالشه هیچ رابطه ای نداشتیم. رابطه که هیچ اصلا نشد یکبار منو بغل کنه یا ببوسه با حتی یه نگاه از روی دوست داشتن

خب ببین چی و چجور چیزی دوس داره همونو انجام بدهخب من الان لاک نارنجی جیغ میزنم شوهرم این رنگی دوس ند ...

من کاشت ناخن دوست ندارم. همیشه تمیز و مرتب هستم اما دوست ندارم مثل یه عروسک باشم 

چرا ارایش نمیکنی توخونه؟من مثلا لباسم ابی باشه سایه ابی ریمل ابی میزنم گیره سر ابی میزنم ست میکنملبا ...

اوایل ازدواج خیلی بیشتر از الان به خودم می‌رسیدم. شاید باورت نشه شب عروسی مون من دو سه روز پیشش شیو کرده بودم. منتها تا دست منو دید گفت چرا دستت مو داره؟ من کلا موهای بدنم بوره و ببین چقدر کم بوده اما سریع اون ایراد رو گرفت

روز عروسی از آرایشگاه هم اومدن دنبالم مادرش منو دید گفت من خوشم نیومد خوب درست نکرده. شوهرم گفت آره چرا رفتی فلان آرایشگاه؟ کرم اصلا رو صورتت خوب ننشسته.

شاید فکر کنید زشتم ولی بخدا جز این دونفر همه میگفتن خوب شدی 

😂😂😂😂😂خیلی خوب تعریف کردیولی خب اخه اگ اسی لباسای گشاد و موهای شلخته و بدون ارایش و حموم نرفته و ...

کدوم عروسی شب عروسی یا حتی یک ماه بعدش موهای شلخته و حموم نرفته و بدون آرایشه؟

داشتیم ولی اون دوران اصلا تقاضای رابطه نه اون کرد و نه من

اخلاقای دیگشو ندیدی ؟ایراد گیریش ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چه کاری کردی با زندگی خودت کردی دختر . وضعیتشو دیدی ،به خانواده آت میگفتی و جدا می‌شدی ، خودتو اسیر ...

تازه بچه دومم میخواد تو این شرایط  خیلی باحاله به خدا!! خودش روح و روانش درگیر یه شوهر یخ و یبس هست یه بچه هم این وسط اومده دنبال دومی هست!!