2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12431 بازدید | 258 پست
من تمام سعی خودمو میکنم که اون دنبال طلاق باشه چون چاره ای ندارم مهریه ام سالی یه سکه میکنن اشکال ند ...

تمام سعیت رو بکن که خودت رو بهتر کنی، هر چقدر هم اون رو یا بچه‌ات رو دوست داشته باشی اولویت خودتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر آب ولرم با نمک ( کم نمک از نمکی که تو آب برنج می ریزی ملایم تر ) هرشب ازبینیت ب ...

پسر منم داغون بود با غرغره مخلوط آب نمک و سرکه سیب خوب شد ده روز بگذره از غرغره دوباره همینجوری مثل قبلش میشه

گلم جواب منو ندادی من کامنتات خوندم انگار از اول بخاظر ظاهرت داشته گیر میداده و نمیخواستتتبنظرم برو ...

اره دیگه هی به ظاهرم گیر میده 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اره دیگه هی به ظاهرم گیر میده

من میخوام کمکت کنم چون خیلی درمورد این چیزا تحقیق میکنم تو فقط دقییق و جزئی اون چجور زنی میخواد تک تک بنوییسسط

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

وقتی دوستت نداره چرا موندی تحقیرت کنه.تو فقط بهش وابسته شدی وگرنه مردی که اینجوری بهت میگه دیگه ارزش ادامه دادن نداره حتی اگر عاشقش باشی 

بهش بگو برات یه خونه بخره وقتی پولداره و تو هم بچت رو ببر و بزرگ کن .حق و حقوقت رو تا جایی که میتونه بهت بده و ازش جدا شو 

نیازی نیست برگردی خونه پدرت 

خدایا حالا که منو لاغر نمیکنی ،شوهرمو چاق کن 😜😜😜
جدی میگی؟! من خودم سرد هستم واقعا حالم از رابطه بهم میخوره یعنی امتحانش کنم تاثیر داره؟اگه بشه والا ...

وای نریز داروئه خدایی نکرده مسموم میشی برو دکتر

خدایا خودت کمک کن

عزیزم ایشون از شما زده شده

لطفا این کارایی که میگم رو بکن

دوساعت قبل از نزدیکی از شیاف ماریانا استفاده کن خیلی جوابه

قبل اومدن شوهرت به خونه حتما دوش بگیر

از وقتی هم که شوهرت وارد خونه شد یکی دو ساعت یکبار یک قرص خوشبو کننده دهان بنداز دهنت

لباس هات مرتب باشه و خونت بانظم 

به مرور میببنی جذبت مبشه

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
زندگیم که جهنمه امروز می‌گفت تو خیلی بد جنسی و بی ملاحظه ای من سالهاست انگار زن ندارم آرامش ندارم من ...

اسی شوهرت عمداااااا  این حرفا رو میزنه، نقشه داره، میخاد تو رو خسته کنه که بگی : مهرم حلال، جونم آزاد......... یا فقط حضانت بچه رو بگیری و بی دردسر بری از زندگیش 

مطمیییییییین باش، کسی زیر پاش نشسته و میخاد جاده رو صاف کنه برا اون 

اصلااااا کم نیار....... یه گوشت در باشه و یکی دروازه....... به خودت وبچت برس، باشگاه برو، پر انرژی باش و زندگیت رو بکن و اصلااا گدایی محبت و رابطه ازش نکن 

بزار تیرش به سنگ بخوره 

اگه گفت طلاق....... بگو برو خودت دادخواست بده، من که زندگیم رو دوس دارم و میخام کنار بچم زندگی کنم. 

منظور اینکه طوری رفتار کن که اگه به طلاق هم رسیدین، تماااام حق و حقوقت رو بگیری

میدونی قانون دادگاه های ما چیه برا مهریه؟ اگه مردی چیزی بنامش نبود و گردش حساباش صفر بود مهریه میشه ...

مهریه ات چقدره؟ 

تو کنار بچت بشین و زندگی تو بکن 

اگه اون قصد طلاق داره، بزار خودش بره دادگاه....... اونوقت دیگه مهریه سالی یه سکه نمیشه....... خیلی بیشتر باید بده 

اصلا فعلا هیج جوره باهش توافق نکن...... بزار زمان بگذره، شاید انشالله رابطتون بهتر شد و یا لااقل بچت بزرگتر میشه، کمتر اسیب میبینه

من تمام سعی خودمو میکنم که اون دنبال طلاق باشه چون چاره ای ندارم مهریه ام سالی یه سکه میکنن اشکال ند ...

عزیزم بیا یه تغییر اساسی از امروز به خودت بده

به خودت برس خوشبو باش قبل اومدنش دوش بگیر

لباس های خوب بپوش

برو دکتر عفونتت درمان کن

قرص خوشبو کننده دهان استفاده کن

ادکلن بزن

عطر بزن

موهاتو مرتب کن

لاک بزن ببین چنان جذبت میشه که این روزا یادت میره

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.