2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12735 بازدید | 273 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوی دهان برا خود دهان نیست یا معده یا لوزه میگه همه نوع دکتری رفتم

به هر حال باید دکترها مشکلش حل کنن .وقتی صدتا دکتر رفته و حل نشده باید صد و یکمی بره تا حل بشه چاره دیگه ای نیست مشکل بدی هست 

اگه به بی حرکنیش محل نذاری خودت انجام بدی چی میشه؟

راستش اون هیچ واکنش درسته حسابی نشون نمی ده معلومه خوشش نمیاد 🥲 من خیلی الان استرس دارمو حالم خرابه می‌دونم این حس ها طبیعیه فقط نگران بچمم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

به هر حال باید دکترها مشکلش حل کنن .وقتی صدتا دکتر رفته و حل نشده باید صد و یکمی بره تا حل بشه چاره ...

خییییلی مشکل بدیه اعتماد به نفس ادمو داغون می‌کنه اینجوری زندگی آدمو داغون می‌کنه اگه من این مشکلو نداشتم شاید انقد سردی تو زندگی زناشوییم نمیوفتاد شاید 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چه مدت از اين ماجرا گذشته؟ چون بعد از دعواي مهريه بوده ميتوني وكيل بگيري همه رو برگردونن

نمیشه عزیزم من پرونده مهریه مو بستم بعد شوهرم دقیقا بعد قضیه قهر و دعوا مون ماشین مدل بالا و زمین خونه خرید مستقیم بنام مادرش کرده و خونه هم بنام بچمه

خییییلی مشکل بدیه اعتماد به نفس ادمو داغون می‌کنه اینجوری زندگی آدمو داغون می‌کنه اگه من این مشکلو ن ...

درکت میکنم عزیزم خدا بزرگه حل میشه اینم .یه موقع بعضی مشکلات هست میبینی بهترین دکترهای شهر نمیتونن حلش کنن ولی به دست یه دکتر عمومی با تجربه حل میشه فقط ناامید نشو عزیزم و به فکر حل مشکل باش 

من خیلی وقته که می‌دونم دوسم نداره بارها گفته و ثابت هم کرده خیلی دلم شکسته خیلی آخه چرا این باید می ...

ببین بی اغراق میگم اگه شپهرم همچین حرفی به من بزنه بی برو برگرد طلاق میگیرم میرم تو پارک چادر میرنم خونه مردم کلفتی میکنم ولی جایی که کسی منو نمیخواد نمیمونم من برعکس شدیدا برای غرورم و شخصیتم ارزش قائلم و شوهرمم اینو خیلی خوب میدونه تا زمانی که برای خودت ارزش قائل نشدی محاله مرد هم برات ارزش قائل بشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم این مشکل دارم. بهار میرم برای جراحی. هرچه باداباد

خدا کنه منم بتونم به این زودیا برم

ببین بی اغراق میگم اگه شپهرم همچین حرفی به من بزنه بی برو برگرد طلاق میگیرم میرم تو پارک چادر میرنم ...

دمت گرم واقعاً 🥲 کاش منم اینجوری بودم پدر و مادرم خیلی مغرورن و برای خودشون ارزش قائل هستن من نمی‌دونم به کی رفتم 

استارتر   آب ولرم با نمک  (  کم نمک  از نمکی که تو  آب برنج  می ریزی ملایم تر    )  هرشب  ازبینیت  بالا بکش     جوری که مزه اشو  تو دهنت حس کنی  یکی یکی   سوراخ های بینی تو بگیر و تکرار   کن    مدام     هرشب به مدت ماه ها

دهنت خشک نباشه   همیشه آدامس بدون شکر  با طعم دارچین   انبه و ... داشته باش

صبح و شب مسواک بزن و نخ بکش

آخر شب  گلوتو  با سرکه سیب و نمک  غرغره کن     بعدش با آب گرم  دندونات بشور خراب نشه

منم مشکل شما رو داشتم با همین روش حل شد

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد