2777
2789

بخدا دیوونم کرده هرچقدر بیشتر بهش بی اهمیتی میکنم و محل نمی‌دم این بیشتر میاد سراغم بابا تو مگه غرور نداری دست از سر کچلم بردار همش میگم کاش لااقل اونی که دوسش داشتم باهام اینطوری بود تا بهم می رسیدیم این از صدتا دختر بدتره حتی دوست ندارم ببینمش دیگ مثل بچه‌ها گریه می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بلاک کن بره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

گولشو نخور این از اوناست که به محض جواب مثبت شنیدن از اینرو به اون رو میشه، الان چون براش دست‌نیافتنی هستی همه کار میکنه ممکنه خودشیفته باشه

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

بلاک دوست ندارم چون از یه راه دیگه میاد بی‌توجهی بهتره بنظرم

اعصابتو از سر راه آوردی بلاک کن بره بابا

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

واقعاااا تجربه اشو داشتم و دارم خیلی عذاب آوره..یعنی آدمو دیوونه میکنن زبون نفهما ..اینا واقعا روان سالمی ندارن مراقب باش چون تهدیدم میکنن اگه ببینن دیگه التماس چاره ساز نیس..فقط حرفی نزن که سرلج بیفته یا عقده کنه بلایی سرت بیاره بلاک کن بزار بره

گولشو نخور این از اوناست که به محض جواب مثبت شنیدن از اینرو به اون رو میشه، الان چون براش دست‌نیافتن ...

آره منم همینطور فکر میکنم خیلییی پرادعاست از این بدم میاد میاد میگه فلان دختر بهم درخواست... داده من قبول نکردم چون من هرزه نیستم 🤣

واقعاااا تجربه اشو داشتم و دارم خیلی عذاب آوره..یعنی آدمو دیوونه میکنن زبون نفهما ..اینا واقعا روان ...

باور کن بعضی وقتا میبینی بیست سی تا پیام داده هر کدومشون ده خط نمی‌دونم اصلا اینا رو کی تایپ می‌کنه خواهرشم مثل خودش باور کن چندین بار بلاک کردم بعد چندروز یه طور دیگ برگشته همشم میگ تو لاشی هستی فلانی چون به من اهمیت نمی‌دی و جواب پیامام نمی‌دی 😐