2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12435 بازدید | 258 پست

ممکنه بخواد خودت بی‌درسر بزاری و بری، بهتره این‌کار رو نکنی چون افسردگی و حال بد برای تو می‌مونه 

نه باهاش بجنگ و نه خودت رو بهش بچسبون، اگر به اندازه‌ی کافی باهوش باشی به زندگی عادیت ادامه میدی در عین حال ذهنت رو پرورش میدی که قوی‌تر و با عزت نفس بالاتری بشه. مردها زن ضعیف، وابسته و بیچاره رو دوست ندارند

ظاهر اگر نقص جدی مثل بوی بد باشه قطعا غیرقابل تحمل و منزجرکننده است اما در مورد اندام یک الگوی ثابت وجود نداره مهم تناسب و رو فرم بودنه

الان زنگ زده میگه بیا بریم تو طبیعت غذا بخوریم هر جمعه میریم همش میگه کنار تو انگار تو زندانم می‌دون ...

خب وقتی زنگ میزنه اینجوری میگه نگو من بخاطر بچه میام

بگو اره حتما بریم 

تو شور و شوق نشون بده باور کن تاثیر میذاره توش

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سینه باسن دارم منم شوهرم نمبخادم درخواست طلاق داده خودتو گول نزن شوهرت هوس بازه مث شوهر عوضی من

شوهر من اگه یه زن باب میل خودش داشت اینجوری نمیشد می‌شناسمش 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

حق و حقوقتو بگیر و جدا شو. اول باید خودت خودتو دوس داشته باشی. بگو برام یه خونه بخر و مهریه بده. بعدش خوش گلدین!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
کلا منو نمی‌خواد حالا دیگه وقتی آدم کسیو نخواد اون آدم ب چشمش زشته مسلما منم زشت نیستم بخدا خوبه قیا ...

گلم جواب منو ندادی من کامنتات خوندم انگار از اول بخاظر ظاهرت داشته گیر میداده و نمیخواستتت

بنظرم برو ورزش که هیکلت خوش فرم شه

به پوستت برس عالی شه به ناخونات برس

بااونم حرف نزن یکمم شروع کن پس انداز کن

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

ممکنه بخواد خودت بی‌درسر بزاری و بری، بهتره این‌کار رو نکنی چون افسردگی و حال بد برای تو می‌مونه نه ...

من تمام سعی خودمو میکنم که اون دنبال طلاق باشه چون چاره ای ندارم مهریه ام سالی یه سکه میکنن اشکال نداره اگه واقعا بخواد طلاقم بده از همونم نمیگذرم اما می‌خوام بچم بزرگتر بشه که برای بچم نگرانی نداشته باشم خدا هیچکسو به حالو روز من دچار نکنه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

سوال خودمم همیشه همینه میگه تو رودربایستی گیر کردم و روم نشده بگم نمیخوامت دلم سوخته می‌دونم ک دروغ ...

با این همه مشکلی که گفتی شک ندارم

دعا گرفتن واسه شوهرت 

شما زندگیتون طلسم شده باید بفکر باشی تو خونت سوره پخش کن گوشه ها خونت سرکه بپاش

توهمین نی نی سایت سرچ کنی میاد

برات طلسم باطل میشه

انشالله که مشکلت با این راهکار حل بشه 

از خدا برای تو و زندگیت ارامش میخام

خدا بهت خوشبختیتو برگردونه 

به روی گل همون بچه ای نازنینت موفق باشی

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

باب میلش چجوریه خب تعریف کن دقیق اگر میدونی چجور زنی میخواد

من نمیتونم اون زن باشم اگه هم بخوام بشم خییییلی سخته اون زن عشوه و گر و لوند و پر انرژی میخواد من اینجوری نیستم متأسفانه اصلا تو ذاتم نیست دقیقا نقطه عکس این ویژگی هارو دارم 

حالا خواهرم برعکس منه چون تو ذاتشه من اینجوری نیستم متأسفانه و همینکه اون دوسم نداره و نازمو نمیکشه بیشتر باعث میشه گوشه گیر بشم 

شغل شوهرت چیه اسی

آهن و ورق شیروانی میفروشه

من نمیتونم اون زن باشم اگه هم بخوام بشم خییییلی سخته اون زن عشوه و گر و لوند و پر انرژی میخواد من ای ...

ببین من میخوام کمکت کنم چون خیلی درمورد این چیزا تحقیق میکنم تو فقط دقییق و جزئی اون چجور زنی میخواد تک تک بنوییسسط

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

خیانت کرده بهم قبلا اما الان مطمنم که با کسی نیست چون زور زیادی زد که دیگه ترک کنه خیانتو و یکسال تم ...

عزیزم من دو تا خواهرام طلاق گرفتن یکیشون هم مشکل شما رو داشت شما میگید پولداره ، خونه ، ماشیت چیزی به اسمش نداره؟ خواهر من مهریش رو گذاشت اجرا دامادمون هیچی نداشت پدر شوهرش فوت کرد 2 میلیارد ارث دامادمون بود که توقیف کرد باهاش آپارتمان خرید و الان شده 3 میلیارد ، یه چیز خیلی مهم رو بهت بگم هیچوقت نمیتونی یه کسی رو زوری نگه داری 5 سال خواهرم تلاش کرد دامادمون سر به راه بشه آخرش هم نشد که نشد با دو تا بچه طلاق گرفت متاسفانه 5 سال دیگه که سنت رفت بالاتر و خواستگار دیگه نداشتی به این  نتیجه میرسی بعدم مهریت رو بگیر بشین خونه خودت