2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 11977 بازدید | 252 پست
سنگ لوزی که احتیاج به عمل نداره باید یکیو پیدا کنی که طب یداوی داره عنی با دست کار می‌کنه

فایده ندارع خالی شون کنی دوباره مورد غذایی توی حفره های لوزه میوفتن بوی بد ایجاد میشه باید عمل بشن برداشته بشن لوزه ها

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

میدونی قانون دادگاه های ما چیه برا مهریه؟ اگه مردی چیزی بنامش نبود و گردش حساباش صفر بود مهریه میشه ...

خیلی اشتباه بوده کارت عزیزم این همه راه دقیق دست گذاشتی روی نقطه ضعفش خب معلومه اونم رفته زده به نام یکی دیگه 

اللهم عجل الولیک الفرج💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه ۲۳ سالمه این زمستون میشه ۲۳ سالم کاملاز ۱۴ سالگی نامزد کردم سه سال نامزد بودم همینجوری تقر ...

خواهرشوهر دوستم شرايط شما رو داشت

توي سن پايين زن يكي از فاميلاي مادري شد 

طرف عاشقش شده بود

منتهي بعد از عقد پشيمون شد و همش اينو اذيت ميكرد شايد بزاره بره كه نرفت! بچه هم بود براي كسي تعريف نميكرد! اما اونقدر تحمل كرد تا شوهره براي خلاصي تمام حق و حقوقش رو داد

الانم خانمه دوباره ازدواج كرده با يكي ١٠ برابر بهتر از اون مرتيكه 

مثل زندگی من

توام شوهرت دوست نداره؟🥲

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خواهرشوهر دوستم شرايط شما رو داشتتوي سن پايين زن يكي از فاميلاي مادري شد طرف عاشقش شده بودمنتهي بعد ...

مشکل من اینه که ترس دارم اضطراب اجتماعی دارم اعتماد به نفسم صفر شده بخاطر بوی بد دهانم بخاطر اینکه سینه هام و باسنم کوچیکه و خودمم آدم کمالگرایی هستم متاسفانه راضی نمیشم با ی مردی که قیافش خوب نباشه یا هیکلش خوب نباشه ازدواج کنم همش فکر میکنم جدا بشم یه مرد سن بالا زشت بی پول میاد خواستگاریم😖

خب عمل لوزه كه چيزي نيست، برو اختياري عمل كن در بيارنچرا نكردي؟

نمیکنن امام زمان بزنه تو کمرشون 

مجبور بشم میرم تهران ببینم اونجا عملم میکنن

فایده ندارع خالی شون کنی دوباره مورد غذایی توی حفره های لوزه میوفتن بوی بد ایجاد میشه باید عمل بشن ب ...

عریزم برای رفع مشکل سینه و باسن کوچیک برای رفع بد بوی دهن اگه خواستی درخواست بده یا بدم بهت بگم 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
جدی ۲۲سالته؟

الان ۲۳ هستم دیگه سایت جوریه که دقیقا سر تاریخ تولد سن جدیدو نشون میده 

دی ماه تولد ۲۳ سالگیمه 🥲💔

عریزم برای رفع مشکل سینه و باسن کوچیک برای رفع بد بوی دهن اگه خواستی درخواست بده یا بدم بهت بگم

عزیزم طب سنتی رفتم بارها فایده نداره مشکل من اون چیزی نیست که شما فکر میکنید ❤️

خیلی اشتباه بوده کارت عزیزم این همه راه دقیق دست گذاشتی روی نقطه ضعفش خب معلومه اونم رفته زده به نام ...

اره متاسفانه کاش مهریه اجرا نمیزاشتم خریت کردم