2777
2789

بعد عمل رژیم گزفتم ک بازوهام لاغر بشه زدو همه چربی های تزریقی ب هیپ دیپ و باسنم اب شد ۷ کیلو کم کردم الان میخام چاق بشم دوباره شکم میارم آیا؟؟؟

خدایا شکرت 

من تو فکرش هستم پول دستم اومد ابدو کنم خواهرم کرد پنج شش سال پیش بازم چاق شد اون رعایت نمیکنه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو فکرش هستم پول دستم اومد ابدو کنم خواهرم کرد پنج شش سال پیش بازم چاق شد اون رعایت نمیکنه

عزیزم از کدوم ناحیه چاق شد؟؟؟

آیا تزریق باسن و هیپ دیپ هم داشت؟؟؟

الان شکم اورده؟

خدایا شکرت 

نکن باور کن نمی ارزه من ک پشیمون شدم 

با اینکه دکترم فوق تخصص  جراح پلاستیک بود اما کلا میگم ب دردش نمیارزه

خدایا شکرت 

نکن باور کن نمی ارزه من ک پشیمون شدم با اینکه دکترم فوق تخصص جراح پلاستیک بود اما کلا میگم ب دردش ن ...

چرا یعنی اصلا تخت و قشنگ نشد شکمت؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم میخوام بکنم اما منتطرم فعلا ،هر روزم گرونتر میشه کوفتی

آره لعنتی میخوام طلاهای ریز بخرم پس انداز کنم هر وقت خواستم عمل کنم بفروشم به ریال نمیشه واسه این چیزا پول جمع کنی از ارزش میفته