2777
2789
عنوان

همه میگن من زشتم

9665 بازدید | 36 پست

حقیقتا دلم گرفت اومدم درد و دل کنم چون به هیچکس نمتونم بگم ،من ۲ تا خواهر بزرگتر دارم اونا سنشون از من خیلی بیشتره قیافه هاشون جا افتاده و خوشگل شدن من هنوز سنم کمه ازدواج نکردم ابرو هامم برنداشتم و اینا ، دیروز مامانم و خواهرام داشتن درباره خوشگلیشون حرف میزدن خواهرم رفته بود عروسی انقدر خوشگل شده بود همه ازش تعریف میکردن اون یکی خواهرم میگفت همه خانواده شوهرش بهش میگن چقد خوشگله مامانم گفت اره هر دوتاتون واقعا خوشگلید یکیتون شیکه یکیتون بانمکه ، یهو منو نگاه کرد گفت یعنی فقط فاطمه زشته ؟(اسمم فاطمس) خیلی دلم شکست هیچی نگفتم مامانم یهو دید حرفش خیلی بد بوده اومد حرفشو جمع کنه گفت نه البته فاطمه ام بعدا خوشگل میشه ، واقعا گریم گرفت به جز این خواهرام خیلی تاحالا اینجوری گفتن و زدن تو ذوق ، بعضی وقتا ام دوستام اینجوری میگن ، کاش واقعا دل ادما رو بخاطر چیزایی که دست خودشون نیست نشکونیم مسدونم خوشگل نیستم ولی لازم نیست حتما به روم بیارن 

خیلی تاحالا اینجور حرفا رو بهم زدن بخام بگم خسته میشید امیدوارم برا هیچکس اتفاق نیوفته ببخشید خیلی حرف زدم فقط دلم گرفته بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر ندارم اما چندنفر بهم گفتن زشتم حتی گفتن تو زشتی تو را کسی نمیگیره دیگه عادت کردم وحرفشونم قبول دارم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

چندسالته؟

اگه بچگه ای بعدا رنگ و رخ وا میکنی خیالت تخت

بگیر به تخمدانت رو اعتماد بنفست کار کن

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
۲۰

میگن آدم تو سی سالگی جا میفته و زیبا تر میشه

ولی خب الانم میتونی به خودت برسی و زیباتر بشی به پوست و ابروهات برس

بعدشم قیافه سلیقه ایه شاید از نظر خیلیا خوشگل باشی 

ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت..جایت همیشه در قلبم درد میکند:(🥀🥀

اینکه همه این حرفا رو بزنن یه طرف ،خانواده سرکوفت بزنه یه طرف دردش از همه چی بیشتره

ضمنا شما هم صورتتو اصلاح کنی ابروهاتو برداری موهاتو رنگ کنی عروسک میشی 

اینم بگم بهت شما تو سنی هستی که اول جوانی و زیبایی و طراوتته ، هیچوقت زیبایی تو رو نمیشه با شخصی که سی سالشه مقایسه کرد ،دوستان ازم نرنجن من خودم نزدیک سی سالمه ولی خب اینم میدونم هرچی سن بالاتر بره زیبایی رو به افول میره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بابا منم دبیرستانی بودم لاغرررررر پرجوش پوست بد خوشگل نبودم بعدا سنم هی رفت بالا خیلی خوشگل شدم الان که ۲۸ سالمه همه ازم تعریف میکنن ادم سنش میره بالا رفته رفته قشنگ تر میشه صورتش جا افتاده میشه

منم امشب بازار بودم خواهرم چشم رنگیه یه مرد فالگیر داشت با خواهرم صحبت میکرد من و شوهرم رسیدیم برگشت گفت این چکارته گفت خواهرم اونم برگشت گفت اون خوشکل نیست چشماش ممال تو خیلی قشنگه حقیقتا منم گریه گرفته خصوصا ک‌جلو شوهرم بود حالم حسابی گرفته شد

درکت میکنم 😃😃

من خودم ینفرو میشناسم قبل ازدواج خواستگار زیاد نداشت و قیافش خوب نبود بعد ازدواج و وقتی که سنش بالاتر رف خیلییی جذاب شد اصلا کسایی که یه مدت ندیده بودنش نمیشناختنش و اصلا با قبلنا قابل مقایسه نیس

تو مطمئن باش زیبا تر میشی چون خواهرات هم خوشگلن

ولی در کل حرف همه رو به یه ورت بگیر

ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت..جایت همیشه در قلبم درد میکند:(🥀🥀