2777
2789
عنوان

کم بودن طول سرویکس

60 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من هفته ۲۳ طول سرویکس شکمی شده ۲۷ چون خونریزی لکه بینی داشتم واژینال نزدن گفت فقط استراحت شیاف و امپول کسی بوده بدون پساری یا سرکلاژ تا اخر بارداری با این شرایط برسه لطفا فقط دوستانی نظر بدن که بدون این دوکار به آخر بارداری رسیدن ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سرویکسم کم نبوده ولی بدون این دوکار باید کلا استراحت باشی حتی کارهای عادی هم نکنی

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
جدا؟!من خیلی میترسم چون دکتر گفت دیگه این موقع سرکلاژ هم بی فایده و خطرناک شما کار خاصی انجام دادین؟

نه هیچ کاری نکردم البته یه دکتر گفت برو سرکلاژ ولی یه دکتر گفت لازم نیست استراحت نسبی داشته باش

منم اولش ترسیدم ولی بعدش بیخیال شدم

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
نه هیچ کاری نکردم البته یه دکتر گفت برو سرکلاژ ولی یه دکتر گفت لازم نیست استراحت نسبی داشته باشمنم ا ...

من دراز کشیدم یکسره ولی بازم هی گاهی خونریزی میکنم باز قطع میشه تو سونوهام هیچی نشون نمیده واینکه وقتیم لک بینی هم ندارم خیلی ترشح دارم

عزیزمتوی سونوی ان تی یادته چند بود طولش؟منم خیلی نگرانم

من تو سونو ان تی ۳۵ بودم حتی تو غربالگری ۱۸ هفته هم گفتن ۳۵ خوب بودم چند روز بعد تقریبا نزدیک ۱۹ هفته لک بینی گرفتم البته از اول داشتم لک بینی ولی یه جا گفت خوبه طول سرویکس یجا گفت نه یجا هنوز همون ۳۵ رو نیزنه یه جا دیشب ۲۷ زده

من تو سونو ان تی ۳۵ بودم حتی تو غربالگری ۱۸ هفته هم گفتن ۳۵ خوب بودم چند روز بعد تقریبا نزدیک ۱۹ هفت ...

میگن با سونو واژینال دقیق نشون میده

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40