مامان_گندم۱۳ مدیر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 1984 عنوان لکه بینی آخرهای هفته سوم بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 3537 بازدید | 55 پست خانمهای عزیز من الان وارد هفته چهارم شدم ولی یه چند روز هست عصرهای لکه بینی قهوه ای روشن در حد یک تا دو قطره دارم زیر دلم هم یه وقتایی درد می گیرهاین لکه بینی خطرناکه؟ 1397/01/25 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_گندم۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 1984 خودتو خسته نکن.بیشتر استراحت کن.زیاد واینستا.اینجا دکترم میگفت باید صدای قلب شنیده بشه تا شیاف پروژس ... صدای قلب که هفته هشتم شنیده می شه، مگه نه؟زیاد فعالیت ندارم ولی روزها باید برم بیرون حداقل بیست دقیقه پیاده روی دارم
ailin1 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2872 صدای قلب که هفته هشتم شنیده می شه، مگه نه؟ زیاد فعالیت ندارم ولی روزها باید برم بیرون حداقل بیست دق ... هفته ششم برای بعضیها صدای قلب شنیده میشه.
مامان_گندم۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 1984 منم این موقع ها لکه بینی داشتم دکتر شیاف داد میگن خیلی ها نمیدن تا مطمئن نشدن ساک بارداری ... لکه بینی تون چطوری بود؟ مال من در حد یکی دو تا قطره اونم قهوه ای روشننمی دونم می شه لکه بینی حساب کرد یا نه؟
مامان_گندم۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 1984 هفته ششم برای بعضیها صدای قلب شنیده میشه. نمی دونستمکلا اطلاعاتم خیلی کمهممنونم که جوابم را می دید و از استرسام کم می کنید❤️
4083 عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 182 صدای قلب که هفته هشتم شنیده می شه، مگه نه؟ زیاد فعالیت ندارم ولی روزها باید برم بیرون حداقل بیست دق ... عزیزم بارداریت مبارک ولی فعلا استراحت کن پیاده روی نکن تالکه برطرف بشه پسته گردو زیاد بخور وماهی ایناهم تقویت میکنن هم برای جلوگیری از سقط خوبن
مامان_گندم۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 1984 عزیزم بارداریت مبارک ولی فعلا استراحت کن پیاده روی نکن تالکه برطرف بشه پسته گردو ز ... ممنونم عزیزم❤️چشم استراحت می کنم و چیزهای که گفتید تو رژیم غذایم هستولی چهار روز در هفته مجبورم برم کلاس زبان و برا اون روزی حدود بیست دقیقه پیاده روی دارمولی بقیه زمانها تقریبا استراحت می کنم
shayan_1388_ عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 29561 از کیت تخمک گذاری استفاده کردم و بر اساس اون می دونم الان وارد هفته چهار شدم البته بی بی چک نه روز ... عزیزمچیزی نیست نترس فعلا استراحت کن و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد
مامان_گندم۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 1984 عزیزمچیزی نیست نترس فعلا استراحت کن چشم❤️
ailin1 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2872 عزیزم بارداریت مبارک ولی فعلا استراحت کن پیاده روی نکن تالکه برطرف بشه پسته گردو ز ... زرده تخم مرغ محلی برای محکم شدن رحم و جلوگیری از سقط خوبه.شما اطلاعی داری؟؟
4083 عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 182 ممنونم عزیزم❤️ چشم استراحت می کنم و چیزهای که گفتید تو رژیم غذایم هست ولی چهار روز در هفته مجبورم ... عزیزسوار ماشین شو پیاده روی نکن ضرر داره خدایی نکرده به خونریزی نیوفتی
مامان_گندم۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 1984 زرده تخم مرغ محلی برای محکم شدن رحم و جلوگیری از سقط خوبه.شما اطلاعی داری؟؟ خام یا پخته؟می دونم خامش خیلی خطرناکهولی پخته شده اونم محلی خیلی خوبه ولی اینکه اینکار را بکنه خبر ندارم
مامان_گندم۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 1984 عزیزسوار ماشین شو پیاده روی نکن ضرر داره خدایی نکرده به خونریزی نیوفتی چشم سعی می کنمولی روزای که با اتوبوس باید برم مجبورم یه کم پیاده روی کنمولی به هر حال اگه ادامه پیدا کنه می رم دکتر و ازش می خوام برام استراحت مطلق بنویسه
ailin1 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2872 خام یا پخته؟ می دونم خامش خیلی خطرناکه ولی پخته شده اونم محلی خیلی خوبه ولی اینکه اینکار را بکنه خ ... منظورم زرده تخم مرغ تازه محلی به صورت خام و سفیده و نطفه ش جدا شده میزارن تو واژن.شب تا صبح بخوابی.
مامان_گندم۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 1984 منظورم تخم مرغ تازه محلی به صورت خام و سفیده و نطفه ش جدا شده میزارن تو واژن.شب تا صبح بخوابی. آهاناینا نمی دونم ولی جرات درمان خانگی هم ندارماگه عفونت کنیم؟
4083 عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 182 زرده تخم مرغ محلی برای محکم شدن رحم و جلوگیری از سقط خوبه.شما اطلاعی داری؟؟ بله خوبه خیلی مقویه صبح اول وقت یه زرده تخم مرغ محلی بایه مقدار شیر البته نیازهم نیست شیر زیاد باشه بعد شیرینش کن بخور بعدش یا یه مدت کوتاهی سعی کن چیزی نخوری که اثر کنه