2777
2789
عنوان

لکه بینی آخرهای هفته سوم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3535 بازدید | 55 پست
آهان اینا نمی دونم ولی جرات درمان خانگی هم ندارم اگه عفونت کنیم؟

آره منم از عفونتش میترسم.ولی میگن عفونت نمیاره برعکس خیلی هم خوبه.زن داداشم چند بار سقط داشته.اون استفاده کرده.

چشم سعی می کنم ولی روزای که با اتوبوس باید برم مجبورم یه کم پیاده روی کنم ولی به هر حال اگه ادامه ...

اره عزیزم استراحت کن اینشالله کهچیزی نیست ونی نیت سالم بیاد بغلت  برامنم دعا کن نی نی بیاد بغلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم استراحت کن اینشالله کهچیزی نیست ونی نیت سالم بیاد بغلت  برامنم دعا کن نی نی بیاد بغلم

قربونت برم

از صمیم قلب آرزو می کنم زودتر بی بی چکت مثبت بشه

چند وقته تو اقدامی؟

روزی که بی بی چکم مثبت شد شب قبلش ناخوادآگاه یاد دوستم افتادم که ده ساله منتظره کلی براش دعا کردم و روز بعد بی بی چک خودم مثبت شد

انشاالله شما هم به زودی زود نی نی دار بشید

زرده تخم مرغ محلی برای محکم شدن رحم و جلوگیری از سقط خوبه.شما اطلاعی داری؟؟

من اینطوری تا حالا نشنیده نبودم  هر چی شنیدم همونطوری  که گفتم بود برای تقویت رحم تخمدان وسفت کردن کمر

قربونت برم از صمیم قلب آرزو می کنم زودتر بی بی چکت مثبت بشه چند وقته تو اقدامی؟ روزی که بی بی چکم ...

مرسی عزیزم انشالله میگن دعای غریبه برا غریبه زودتر میگیره من الان شش ساله ازدواج کردم ولی هنوز نتیجه نگردم البته سه ماه پیش باردار شدم بعد کلی کلنجار  ولی سقط شد والان دوباره تو قدادمم والان    تقریبا دوهفته میگذره از وقتم ولی چند روز بعد وقت پری آز دادممنفی شد ولی دیگه نرفتم  گفتم یا پریودمیشم یانشدم باردارم  

مرسی عزیزم انشالله میگن دعای غریبه برا غریبه زودتر میگیره من الان شش ساله ازدواج کردم ولی هنوز نتیجه ...

انشاالله این دفعه بارداری و نی نی ات سالم و بدون میاد تو بغلت

شنیدم برا خیلیها دیر آزمایش نشون می ده بستگی به سطح هرمونتون داره