2777
2789
عنوان

لکه بینی آخرهای هفته سوم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3535 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مگه غیر طبیعه؟ ترسیدم دکترم هم دو هفته دیگه وقت داده ولی اگه لکه بینی خطرناک باشه اورژان ...

آخه کسانی که آمپول زدن تا حدود سه هفته بیبی چکشون مثبت نشون میده.بخاطر همین پرسیدم.

امیدوارم لانه گزینی باشه البته این قهوه ای روشن هست و خیلی کم چون پت می ذارم متوجه می شم

خودتو خسته نکن.بیشتر استراحت کن.زیاد واینستا.اینجا دکترم میگفت باید صدای قلب شنیده بشه تا شیاف پروژسترون استفاده کنی.

منم این موقع ها لکه بینی داشتم دکتر شیاف داد  میگن خیلی ها نمیدن تا مطمئن نشدن ساک بارداری ...

دکتر دو هفته دیگه وقت داده

ولی اگه ببینم ادامه داره اورژانسی می رم معاینه کنه و قطعا باید سونو هم انجام بده

دعا کنید مشکلی نباشه

استرسهاش خیلی زیاده