2777
2789
عنوان

پشت همسرم باشم یا پول

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 94 پست

حرف شوهرتو گوش بده. کم پیش میاد مردا این قدر درک داشته باشن!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتن ب اونجا مساوی است با جنگ اعصاب‌خودش خانواش رو بهتر شناخته.اول بهم بگو شغل آقاتون چیهتا بهت بگم ...

همسرم شرکت کار می‌کنه 

حقوق معمولی ..بله وامش رو وسایل بزرگ که گردنش بود گرفته..منم جهیزیه خودم گرفتم ،البته من قبل وام با پس انداز پدرم بیشتر خریدام کردم و در واقع نصف وامم مونده

صد تومنو نقد کنید بعد برید حتما. چرا نمی دن؟ خودت بگو رهن یا اجاره بدین صد تومنو ما رو بدین.

شوهرت پسر اون خانواده بوده و اخلاقشونو می دونسته شما چرا از اول دخالت کردین تا پولتون هم بره؟؟؟؟

من فکر میکردم فقط منم که ساده امشما که دست منو از پشت بستیمستقلی شرف داره تا رفتن اونجاواقعا خیلی با ...

خدا می‌دونه چون تا حالا مستأجری ندیدم و از کرایه دادن می‌ترسیدم بند کردم بریم اونجا ..اون همه پول هم از دست دادیم 

واقعا صد تومن ارزش این همه جنگ اعصاب رو نداره. من بودم لباس تنم رو هم می فروختم می رفتم. 

هیچی به آرامش نمیرسه. 

اول دنبال خونه بگردید بعد که پیدا کردید به مدر شوهرت بگید که دارید میرید و هر وقت مستاجر آورد صد تومن شما رو پس بده . چون شما هم قرارا مثلا یه ماه دیگه صد تومن به صاحب خونتون بدید و فعلا اجاره اون صد تومن رو میدید تا پولتون کامل بشه. 

معلومه که نبایدبری هنوزنرفته سرکوفتشون شروع شده بری که دیگه هیچ تجربه کردم میگم نروبه هیچ وجه چون معلومه رفتارهای درستی نخواهنددلشت اگه میتونین پولتونوپس بگیرین بگین لازم دارین واسه اجاره خونه اگرم موفق نشدی طلاارزش نداره بری فرداپول همون طلاروبایدبدی داروی اعصاب بخوری من چن سال باخونواده شوهرنشستم به چشم کلفت نگامیکردن بماندچقدشوهرم بهشون پول دادولی هنوزم که هنوزه پدرشوهرم میگه من خرج شمارودادم🤪اول خیلی حرص میخوردم الان میگم بزاربگه بااینکه حمایتمون نکرده.... مهم اینه تونستم بلاخره ازاون جهنم بیام بیرون.... حالامیخوای خودتوبندازی تواتیش که دوتیکه طاابرات بمونه ارزش نداره 

خدا خوبت کنه شوهرت گناه داره روانش بهم ریخته تو چطور اعصابت هنوز اروم وتحمل ادامه دادن داری من اگر ب ...

من چشمم به خودمون بود که برادرم ۱۵سال بدون یک هزاری و بدون هیچ حرفی طبقه بالا ما بود.نمیدونستم مردم به بچشون رحم ندارن

همسرم شرکت کار می‌کنه حقوق معمولی ..بله وامش رو وسایل بزرگ که گردنش بود گرفته..منم جهیزیه خودم گرفتم ...

خونه رهن کنید.طلاهات هم حیف میل نکن.من سه سال پیش مجبور شدم ۱۷۲. گرم طلا بفروشم.

اوایل عروسی هم بخاطر خونه ۲۰۰گرم

مثلا بعدش خورد خورد برام طلا میگرفت 

ولی بار دوم کمتر از اولی بود.دیگه بار سومی هیچ نتونست بخره.خیلی طلا کشید بالا.ولی برای آرامش زندگیت مجبوری طلا بفروشی دیگه.اونحا بری همیشه دعوا .گریه.....

خدا می‌دونه چون تا حالا مستأجری ندیدم و از کرایه دادن می‌ترسیدم بند کردم بریم اونجا ..اون همه پول هم ...

تجربه ۱۰۰ میلیونی

گاهی بهش میگن تجربه مفت 

بعضی ها خونه دارن ولی شوهرشون میگن خونه پاور شوهر بمونیم و نمیدن خونه خودشون

یا تا آخر عمر خونه ممتاز شوهر زندگی میدن و زنه زجر میکشه

البته زندگی با ممتاز شوهر همیشه بد نیست خیلی وقتا دو طرف با هم میسازن و زندگی خوبی دارند

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/