2777
2789
بعد دو سال برم اجاره ؟من کلا اجاره نشینی نمی‌خوام برم چون مطمئنم پسره نمیتونه خونه بخره و تا آخر عمر ...

چه طرز فکریه

مگه اجاره نشینی چیش بده،منم تو خونه بابام تا بودم اجاره نشینی ندیده بودم میترسیدم الان میبینم چیز بدی نیست، حالا ما واحد داریم اومدیم اجاره کردیم بقیه که ندارن و مجبورن چی بگن

اجاره نشینی چی داره آخه قرارداد میبندی برا یه سال یا هر چقدر که طرفین بخوان بعدشم پول رهن و اجاره ش تعیین میشه و میری تو اون خونه زندگی میکنی، تازه دو نفر آدمی هم میتونی خونه کوچیک بگیری قیمت مناسب تر هم چون سرو صدا ندارین بچه ندارین بلندتون نمیکنن

نه اگر تند تند بیاد به شوهرم اعتراض میکنم

عزیزم شرایطو برعکس کن و فکر کن رفتین طبقه بالای پدرت زندگی کردین مامانت بابات بیان در بزنن شوهرت باز نکنه تازه بهت اعتراض هم بکنه چه حالی بهت دست میده 

اونم تو دوراهی قرار میگیره،اونم خانوادشه دلش نمیاد بگه نیایین خونه ی من،یا زن من از قصد جواب نداده، ناراحت میشه، نه میتونه از شما توقع داشته باشه که همش درو به روشون باز کنین نه میتونه به اونا بگه نرین خونه ی من

تازه اگه یکم طرف خانوادش باشه قراره باهات بد برخورد کنه یا قهر کنه که چی میشد باز میکردی شاید کارت داشتن یا مامانم میخواست غذا بده چایی بده شکلات بده و و و هزارتا بهونه تا دفعه ی بعدی عذاب وجدان بگیری باز کنی درو

تو زندگی های اینجوری هر چقدر هم بخوای مرز تعیین کنی بازم کدورت پیش میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا نمیتونید برید جای دیگه؟ یا حداقل راهتونو جدا کنید

عزیزم اینم راهش نیست

بخوان دخالت کنن همه جوره میکنن حتی با راه جدا

دوست من راهش با مادرشوهرش جدا بود، خواهرشوهر مجردش از پشت بام کشیک میداد ببینه این کی میره کی میاد، همسایه روبرویی مچشو گرفته بود که این همش پشت بوم چیکار داره 

پس این همه مرد که نتونستن کین ؟پره ها

نتونه که مرد نیست

خودتو از الان اینهمه قانع نشون میدی که چی بشه، پول خورد و خوراکت کم نشه یا مسافرتت

از نصف بیشتر اینایی که تا صفحه 78 جواب دادن راضی ان گشنه بمونن ولی با خانواده شوهر نرن تو یه ساختمون

راهو که نه اصلا نمیشه،ولی خود شوهرم بیشتر مشتاقه از اينجا بره همش میگه حتما میفروشم میریم جای دیگه ز ...

آره درسته انشالا ک خونه بخرید اینجارو هم بدید دست مستاجر و رهن کامل کنید