2777
2789
چقد درکت میکنم برا منم ی جور دیگه ولی خب بدبختمون کردن متنفرم اژشون

منم حس خوبی بهشون ندارم ولی به خدا سپردمشون و واقعا با چشم میبینم ک هرروز بدبخت تر از قبل میشن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
به نظرت پسری که یکساله التماسم میکنه باهاش ازدواج کنم‌ طرف منو ول میکنه؟

مگه من گفتم ولت می‌کنه ؟ مگه زندگی میدون جنگه ؟ واقعا فکر می‌کنی طرفتو‌ بگیره همه چی حله ؟ کلا نزدیک بودن اختلاف میاره مخصوصا با خانواده همسر بهتره راجع بهش خوب فکر کنی اکثریت نظرات رو ببینی گفتن نرو خود دانی

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد 🌱💚 درخواست دوستی ندید مرسی اه😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه من گفتم ولت می‌کنه ؟ مگه زندگی میدون جنگه ؟ واقعا فکر می‌کنی طرفتو‌ بگیره همه چی حله ؟ کلا نزدیک ...

چون خواستگارهایی داشتم که همون اول چسبیدن به خانواده و اصلا در برابر من انعطافی نداشتن 

این خواستگارم بهم محبت و توجه میکنه باهام راه میاد 

به خانوادش نچسبیده 

بله عزیزم یه خونه درست کردن طبقه هم کف پارکینگ انباری که از داخل پارکینک یه در گذاشتن داخل حیاط مادر ...

خب چرا درست کردین اونجارو یه زمین میخریدین

کلا نزدیک بودن اختلاف میاره

ای بابا نمیتونید برید جای دیگه؟ یا حداقل راهتونو جدا کنید

راهو که نه اصلا نمیشه،ولی خود شوهرم بیشتر مشتاقه از اينجا بره همش میگه حتما میفروشم میریم جای دیگه زیاد به این خونه دل نبند،ولی الان تو شهر ما متاسفانه اوضاع خرید فروش ملک خیلی افتضاح باید ببینیم کی مشتری خوب پیدا میشه بعد

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
آقا خوب بگید چیکار کردید ک دیگ نگاشون نمیکنن؟؟

😅😂😂ننننن اصلا هیچ کاری نکردم خودشون کردن انقدر باهاشون مهربون بودیم بخدا اونا قدر ندونستن حتی خیلی هم گذشت کردیم اما اونا خودشون خراب کردن بادستا زبون خودشون 

خب چرا درست کردین اونجارو یه زمین میخریدینکلا نزدیک بودن اختلاف میاره

شوهرمم خیلی پشیمونه میگه اشتباه کردم خیلیم اشتباه کردم کاش هیچ وقت با داداشم یه جا خونه نمیساختم حالام تا مشتری خوب بیاد حتما میفروشه

چون خواستگارهایی داشتم که همون اول چسبیدن به خانواده و اصلا در برابر من انعطافی نداشتن این خواستگارم ...

عزیزم من چند صفحه رو خوندم منم با نظر دیگران موافقم چون خودمون تجربه کردیم این ماجرا رو ولی اگه قصدت پس اندازه چون به قول شما اجاره هم سنگین شده متاسفانه و نخوای بری مستاجری از اول شرط کن مثلا دو سال بیشتر نمیمونم اگه تونستی حتما حتما قول کتبی بگیر ازش و اگه رفتی تو اون ساختمون از همون اول مرزارو مشخص کن خیلی جدی باش وا بدی دیگه هیچکاری نمیتونی بکنی مثل من

عزیزم من چند صفحه رو خوندم منم با نظر دیگران موافقم چون خودمون تجربه کردیم این ماجرا رو ولی اگه قصدت ...

بعد دو سال برم اجاره ؟

من کلا اجاره نشینی نمی‌خوام برم 

چون مطمئنم پسره نمیتونه خونه بخره و تا آخر عمر میشیم مستاجر 

بترشم بهتر از اینه که مستاجر باشم 

چون مسائل مالی بخش بزرگی از زندگی مشترک رو تشکیل میده من اصلا قبول نمیکنم تو زندگیم پول برای خوردن و ...

شما نباید اینهمه نگران مسائل مالی باشی،خودخواهانه ست میدونم ولی ذات مرد تامین کننده ست، مرد وقتی نیاز زنشو تامین میکنه احساس اقتدار میکنه از طرفی هم اینهمه بساز بودنت فایده که هیچ به ضررته، اون موظفه هم خورد و خوراکتو تهیه کنه هم مسافرتتو ببره هم برات مکان زندگی تهیه کنه

اگه نرسه دنبال کار دوم یا حتی سوم میره باز برات زندگی خوب میسازه

اینهمه نگرانش نباش ،اون مَرده خودش میدونه چجوری زندگی اداره کنه که ازدواج کرده 

چون خواستگارهایی داشتم که همون اول چسبیدن به خانواده و اصلا در برابر من انعطافی نداشتن این خواستگارم ...

اگه نچسبیده خب بره ی جای مستقل

عزیزم شما مشخصه تصمیمتو گرفتی در هر صورت امیدوارم خوشبخت بشی 

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد 🌱💚 درخواست دوستی ندید مرسی اه😶