دو طبقه خودشون بالا پسرشون پایین من فقط با شوهرم زندگی میکنم نه اونا
خب کلید خونت عوض کن فقط خودتو و شوهرت داشته باشید .. بیخود بی جهت نرید بالا وگرنه تو زندگیتون دخالت میکنن .. زیاد با شوهرت جر و بحث نکن .. زیاد از حرفای خلوت خودت و شوهرت به اونا نگو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله عزیزم یه خونه درست کردن طبقه هم کف پارکینگ انباری که از داخل پارکینک یه در گذاشتن داخل حیاط مادرشون که از کوچه نخواد بره بیاد طبقه اول برادرشوهرم میشینه طبقه دوم ما درست کردیم
😂😂😂 ببین جاری باز غریبس به نظرم مادرشوهرا و خواهرشوهرا بیشتر دخالت میکنن تا جاری
مادرشوهرم با دختراش اهل دخالت نیستن یعنی تا حالا ندیدم فضولی کنن که چی خریدین چی خوردین کجا رفتین کجا اومدین،البته پاش بیفته خوب سلیطه میشن ولی در کل اهل دخالت هم نیستن تو این ۴ سال که من با مادرشوهرم بودم باهاشون اصلا بحث نداشتم ولی جاریم با اینکه جدا بوده چرا دو سه باری دعوا داشتنه