2777
2789
عنوان

هنوز نخوابیدم از نق نق کردن دخترم

143 بازدید | 11 پست

شب ک میخوابه تا صبح هر نیم ساعت یبار گریه میکنه من ن شب خواب دارم ن روز شوهرمم تواین موقعیت بیدارمیشه وصدا از خودش درمیاره مثلا بچه بخوابه اعصابمو بهم میریزه

هرشب دلش دردمیکنه

با روغن زیتون کامل ماساژمیدم هیچ

شربتم دادم ولی بازم همونه بریدم بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های ک نوزادی کولیک حساسیت یا ریفلاکس دارن تا چن سالگی باهاشون میاد شبا اذیتشون بیشتر بچم نزدیک سه سالشه شبا چن باری با گریه بیدار میشه متوجه شدم یهو تو خواب اسید معده میاد تو دهنش با وجودی ک دارو  هم گرفتم تا حدی کنترل میکنه و صدرصد نیس دکتر بمن گف نهایتا تا پنج الی شیش برطرف میشه فقط یسری غذاها مث سوپر مارکتی ها لبنیات اینا ک بدترش میکنه نمیدم

احتمالا خسته نیست یا گوشی زیاد میبینه خودتون باهاش بازی کنید طوریکه هم خسته بشه هم از گوشی جدا بشه و ...

درسته گوشی و تی وی زیر دو سال ممنوعه.الان ۱۵ ماهه تی وی خونه ما خاموشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
درسته گوشی و تی وی زیر دو سال ممنوعه.الان ۱۵ ماهه تی وی خونه ما خاموشه

چه خوب که انقدر رعایت میکنید شاید گرسنه باشه یا خوابیده بعد از ظهر 

من گاهی اوقات نصف شب که گریه و نق نق میکردن بغل میکردم راه میرفتم و باهاش صحبت می‌کردم خوب که بیدار میشد نون و پنیر و چایی شیرین میدادم می‌خورد خوب میخوابید.البته داستان‌هایی با پدرش داشتیم که نگو هی نوچ نوچ می‌کرد دعوا می‌کرد انگار من دوست داشتم نصفه شب بچه داری کنم