2777
2789
عنوان

چطور با روزمرگی کنار میاید عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 47 پست
اره معمولا حالا من قدمای بزرگ بزرگ برمی‌دارم مثلا زبان جدید شروع میکنم واسه کنکورای عجیب غریب یهو می ...

پس یعنی همیشه یه جوری سر خودمو گرم کنم.

شش ماه بود ۶ روز هفته رو کلاسای ورزشی و هنری و انگیزشی نوشته بودم اما از کلاس که میومدم تونه می گفتم خب که چی! الان دیگه کلاسامو کم کردم چون فک کردم شاید اون بدو بدوها و هر روز کلاس بودن خستم کرده اما الان روزایی که کلاس ندارم میشینم خونه و میگم خب که چی! میترسم اینقد حس بیهودگی کنم که دچار وسواس و نشخوار فکری شم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس یعنی همیشه یه جوری سر خودمو گرم کنم.شش ماه بود ۶ روز هفته رو کلاسای ورزشی و هنری و انگیزشی نوشته ...

منم همیشه همینم 

هم بیکاری بهم فشار میاره هم وقتی سرم رو شلوغ میکنم حس میکنم دارم وقت و پولمو هدر میدم خسته هم میشم بد اخلاقم میشم 

ولی تجربه خودم اینه که وقتی یه کاری رو پیدا میکنم که واسش وقت بزارم و به درآمد برسه حس بهتری دارم حالا نود درصد کارایی که میکنم عملا به درآمد نرسیده ضررم شده😂 ولی باز یه هدفی پشتش هست اون که چی ای که میگی رو توجیه می‌کنه امید میده به نظرم 

نوشتن واقعا تاثیری داره؟

اره تاثیر داره من هزار بار ول کردم ولی دوباره برگشتم /ببین مثلا هدفی که داری برای رسیدن بهش لازم نیست اوایل خیلی وقت بزاری مثلا بگو روزی نیم ساعت در جهت هدفی که دارم حرکت می کنم قدم به قدم جلو برو یک جور که باعث نشه دلزده بشی و خسته

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

اره معمولا حالا من قدمای بزرگ بزرگ برمی‌دارم مثلا زبان جدید شروع میکنم واسه کنکورای عجیب غریب یهو می ...

درست کردن هشتاد کیلو پیاز داغ!!!! بهتره تا اینکه یه زبان جدید رو شروع کنی و بعد ولش کنی و بری سراغ یه زبان دیگه

منم همیشه همینم هم بیکاری بهم فشار میاره هم وقتی سرم رو شلوغ میکنم حس میکنم دارم وقت و پولمو هدر مید ...

منم دقیقا همینم. خشتگیه هر روز کلاس رفتنم بدخلقم کده بود.چه خوب پس شما خودت تجربه کردی درآمد داشتن نشاط و انگیزه میده و این کرختی رو از بین می بره؟؟!

اره تاثیر داره من هزار بار ول کردم ولی دوباره برگشتم /ببین مثلا هدفی که داری برای رسیدن بهش لازم نیس ...

خب این خیلی لاک پشتی و کند نیس؟ اینطوری عمر آدم قد میده که به هدفش برسه؟!

درست کردن هشتاد کیلو پیاز داغ!!!! بهتره تا اینکه یه زبان جدید رو شروع کنی و بعد ولش کنی و بری سراغ ی ...

راست میگه. لاقل ۸۰ کیلو با موفقیت سرخ شده و پروندش بسته شده.من تا الان سه تا زبانو نصفه نیمه ول کردم و هر رها کردن اعتماد بنفسمو رسما له کرده.

خب این خیلی لاک پشتی و کند نیس؟ اینطوری عمر آدم قد میده که به هدفش برسه؟!

نه هیچ اشکال نداره مهم تداوم داشتن اگه بخواهی یهو روزی ۷ ساعت وقت بزاری بعد یک ماه الی دو ماه ول می کنی تو هر کاری تداوم داشته باشی موفق میشی /برای خودت هدف بلند مدت و کوتاه مدت بزار من الان برای خودم یک هدف پنج ساله گذاشتم با یک هدف ۶ ماهه و دارم پیش می رم الان نزدیک یک ماه از هدفم دور شدم بخاطر مشکلات

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

الانم از فکر اینکه فردا یه روز تکراریه دیگه می خواد شروع بشه بیخواب شدم. انگار توی یه حلقه یا لوپ گرفتارم و هر روز صبح ریست میشم به شروع یک روز تکراری.

نوشتن رو امتحان میکنم و از هر راهی که کمک کرده روزمرگی رو شکست بدین هم استقبال میکنم

منم دقیقا همینم. خشتگیه هر روز کلاس رفتنم بدخلقم کده بود.چه خوب پس شما خودت تجربه کردی درآمد داشتن ن ...

اره واقعا فرق داره 

ولی چیزی که هست خستگی رو داره ها... اونجوری رویایی باعث نمیشه هیچی حس نکنی، خستگی داره بی حوصلگی داره مخصوصا تو این وضع که زحمت میکشی ولی اونقدری که باید جواب نمی‌ده، یه وقتایی هم وسطش دلت میخواد دوباره ول کنی به زندگی روزمره برگردی که حداقل دیگه خسته نمیشی 

ولی چیزی که من خودم دیدم و تو بقیه افراد، وقتی که مشغول به یه کاری میشی که تهش جنبه مادی داره، یه مهارتی هم ازت می‌طلبه  دیگه به چیزی فکر نمیکنی بعدشم که میبینی امروزت به بطالت نگذشته، سرت شلوغ بوده وقت نکردی نشخوار فکری کنی از همش مهم تر یه پولی درآوردی یه دستاوردی داشته جدا حالت بهتر میشه هرچقدر هم پولش کم باشه یا سخت باشه 

فقط باید مداوم به خودت انرژی بدی 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿