2777
2789
خب فکر می‌کنی چی میشه ؟ می‌ره به مادرش میگه اونم یا قهر می‌کنه و دلخوری پیش میاد یا از لجت تند تند م ...

به نظرت پسری که یکساله التماسم میکنه باهاش ازدواج کنم‌ طرف منو ول میکنه؟

دو طبقه خودشون بالا پسرشون پایین من فقط با شوهرم زندگی میکنم نه اونا

خب کلید خونت عوض کن فقط خودتو و شوهرت داشته باشید .. بیخود بی جهت نرید بالا وگرنه تو زندگیتون دخالت میکنن .. زیاد با شوهرت جر و بحث نکن .. زیاد از حرفای خلوت خودت و شوهرت به اونا نگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ترفند مادرشوهرمن همینه ،حرومزادس .......شوهرمنو گول زد گفت تو خونه من عروسی بگیرید ک خرج نکنی،پا ...

چقد درکت میکنم 

برا منم ی جور دیگه ولی خب بدبختمون کردن متنفرم اژشون 

من تو خونه پدر و مادرم اینو میگم از بس این دوتا اذیت میکنن

عشق و جال و جوونیشون و کردن 

خوشیاون کردن الان مشکلات و بدیختیاشون و ریختن. سر شوهرم و من 

اینا ب درک. تازگی پیری و بیماریاشونم اضافه شده 

کاش مامانم زنده بود ب خدا ک اگر یک دقیقه تحمل میکردم 

شوهرت با برادرش باهم دارن خونه میسازن؟؟

بله عزیزم یه خونه درست کردن طبقه هم کف پارکینگ انباری که از داخل پارکینک یه در گذاشتن داخل حیاط مادرشون که از کوچه نخواد بره بیاد طبقه اول برادرشوهرم میشینه طبقه دوم ما درست کردیم

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
😂😂😂 ببین جاری باز غریبس به نظرم مادرشوهرا و خواهرشوهرا بیشتر دخالت میکنن تا جاری

مادرشوهرم با دختراش اهل دخالت نیستن یعنی تا حالا ندیدم فضولی کنن که چی خریدین چی خوردین کجا رفتین کجا اومدین،البته پاش بیفته خوب سلیطه میشن ولی در کل اهل دخالت هم نیستن تو این ۴ سال که من با مادرشوهرم بودم باهاشون اصلا بحث نداشتم ولی جاریم با اینکه جدا بوده چرا دو سه باری دعوا داشتنه

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️