2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چاره چیه پول تو مستاجری هدر میره

اصلا این حرفو نزن مستاجر باشی چشم رو هم بزاری خونه دار میشی ولی تو خونه مادرشوهر باشی شوهرت راحت طلب میشه میچسبه عمرا اگه خونه جدا بگیره مگه با قهر و دعوا 

واییییی😐😐😐😐خب چرا صادقانه رک و راست نگفتن همون اولچقدر ناجوووورطفلی عروس💔

چون ترفند مادرشوهرمن همینه ،حرومزادس .......

شوهرمنو گول زد گفت تو خونه من عروسی بگیرید ک خرج نکنی،پایین زنونه بالا مردونه وچند روز بزنیم وبرقصیم ، بعد ک عروسی شد من فهمیدم ۱۱میلیون ازش پول گرفتن (سال۹۰) همشون رفتن لباس خریدن(مادر و خواهر و بچهاش و پدرش و دوتا داداش مجردهاش) بعدم ی گوسفند خریدن برای یخچالشون دوتا برای شام عروسی و یکی جلوی ما سرببرن....مادرشوهرمم ی انگشتر با باقیمونده پولها خریده ....تازه ب اندازه ۲۰۰نفر میوه وغذا اضافه اومدبه قران میوه ک یه دونه ندادن،شامهم سه تا سیخ کوبیده، سه تاجوجه با یه کم برنج توی دیس😑

باورت میشه هزینه عروسی تو تالار بابهترین پذیرایی اون موقع گفتن ۱۰میلیون 😔  

بعدم تادوماه گفت وای کمرم ، اذیت شدم، اشتباه کردم، ( همه کارهارو مامان و خاله هام و دوتا خدمتکارهم کردن ،تازه تنها هم نبود) 

کلا بدجنسه برادرشوهرمم همینجور گول زده تو بیا بشین حالا ،پیشرفت میکنی وهمین حرفا ک مادرها میزنن...بعد چندماه ازبدبخت پول را گرفتن اوایل گفتن قرض بده بعد گفتن پولپیش ک ندادی بزار کم اجاره، بعدم خورد خوردهربار گرفتن و دراخرم مجبورش کرده بودن هرماه بده ....اونم ازترس ابروش ک جلوی زنش نره و کمک به حال خانوادش هم باشه پول را داده ...

این سیاست مادرشوهرم بوده کلفت میخواست برای خونش ک تا ول میکنه و میره دوهفته خونه خواهراش ی شهردیگه وتامیره سفر اون بدبخت برای پدرشوهرمو برادرشوهرهای مجردم بپزه و بشوره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پشمااااام🫥🫥🫥خدا واقعا صبر بدهدشمن ادمم اینکارو نمیکنه🫠

عزیزم زیادن خیلی زیاد .....من تواین سایت هم میبینم ک بچه دار میشن ک عصای دست پیری و کلفت داشته باشن ، از عروس و دامادهم نهایت سواستفاده را میبرن

عصای وقت پیری یک چیز. این دیگه اسمش سواستفاده س😐

وقتی کسی پرتوقع باشه و خرجی دادن و پول گرفتن از پسرهاش را عادی بدونه همین میشه ....

بزگترین اشتباه من ی خواستگار خب رو بخاطر اینکه مادرش کنارش بود رد کردم ..خونه شخصی بود دو طبقه همه چ ...

اینکه از خودت شناخت داری خیلی عالیه و میدونی که با این شرایط نمیتونی زندگی کنی ولی اینکه به دیگران تطبیقش بدی خوب نیست، شاید شخصیت این خانم طور دیگه ای باشه و بتونه بخوبی روابط اینچنینی رو مدیریت کنه