چون ترفند مادرشوهرمن همینه ،حرومزادس .......
شوهرمنو گول زد گفت تو خونه من عروسی بگیرید ک خرج نکنی،پایین زنونه بالا مردونه وچند روز بزنیم وبرقصیم ، بعد ک عروسی شد من فهمیدم ۱۱میلیون ازش پول گرفتن (سال۹۰) همشون رفتن لباس خریدن(مادر و خواهر و بچهاش و پدرش و دوتا داداش مجردهاش) بعدم ی گوسفند خریدن برای یخچالشون دوتا برای شام عروسی و یکی جلوی ما سرببرن....مادرشوهرمم ی انگشتر با باقیمونده پولها خریده ....تازه ب اندازه ۲۰۰نفر میوه وغذا اضافه اومدبه قران میوه ک یه دونه ندادن،شامهم سه تا سیخ کوبیده، سه تاجوجه با یه کم برنج توی دیس😑
باورت میشه هزینه عروسی تو تالار بابهترین پذیرایی اون موقع گفتن ۱۰میلیون 😔
بعدم تادوماه گفت وای کمرم ، اذیت شدم، اشتباه کردم، ( همه کارهارو مامان و خاله هام و دوتا خدمتکارهم کردن ،تازه تنها هم نبود)
کلا بدجنسه برادرشوهرمم همینجور گول زده تو بیا بشین حالا ،پیشرفت میکنی وهمین حرفا ک مادرها میزنن...بعد چندماه ازبدبخت پول را گرفتن اوایل گفتن قرض بده بعد گفتن پولپیش ک ندادی بزار کم اجاره، بعدم خورد خوردهربار گرفتن و دراخرم مجبورش کرده بودن هرماه بده ....اونم ازترس ابروش ک جلوی زنش نره و کمک به حال خانوادش هم باشه پول را داده ...
این سیاست مادرشوهرم بوده کلفت میخواست برای خونش ک تا ول میکنه و میره دوهفته خونه خواهراش ی شهردیگه وتامیره سفر اون بدبخت برای پدرشوهرمو برادرشوهرهای مجردم بپزه و بشوره